Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
20-02-2015 13:25

Για το παιχνίδι της χρονιάς η Ομόνοια Ναυπάκτου

Το σημαντικότερο, ως το επόμενο, παιχνίδι της χρονιάς δίνει η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας αυτό το Σάββατο (21/02). Αντιμετωπίζει στο κλειστό γυμναστήριο του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου την Γαλήνη Πάτρας και με νίκη κλειδώνει μια θέση στην πρώτη δυάδα του Α' ομίλου του Τοπικού Πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ.
Οι γυναίκες της Ομόνοιας δεν αγωνίστηκαν τελικά στον Πύργο την περασμένη Κυριακή αφού δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί διαιτητική ομάδα που θα διεκπεραίωνε το παιχνίδι και έτσι ο αγώνας μεταφέρεται στο τέλος του πρωταθλήματος, όπως και αυτό με τον τρίτο της βαθμολογίας Ζακυνθινό.

Η Ομόνοια τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος είναι μόνη πρώτη και αήττητη με 14 βαθμούς έχοντας πίσω της τη Γαλήνη με 12 και τον Ζακυνθινό με 11 αλλά και ένα παιχνίδι λιγότερο από τις άλλες δύο ομάδες. Με νίκη το Σάββατο, ακόμα και με 3-2 εξασφαλίζει μία θέση στην πρώτη δυάδα και παίρνει και το αβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας από τη Γαλήνη. Η Ομόνοια με καθαρή νίκη θα μπορέσει να κρατήσει τη διαφορά των τριών βαθμών από τον τρίτο Ζακυνθινό με το μεταξύ τους παιχνίδι να είναι σε εκκρεμότητα και να κρίνει ουσιαστικά την τελική κατάταξη.

Η ομάδα της Ομόνοιας καλεί όλους τους φίλους της να τη στηρίξουν στην προσπάθεια για την άνοδο στην Β' Εθνική κατηγορία, στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο στις 15.30.