Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
16-02-2015 13:51

Πανηγύρισε στη Νάξο ο ΑΟ Θήρας

Σε έναν αγώνα με πολλές ανατροπές και παρουσία περίπου 40 φιλάθλων, η ανδρική ομάδα του ΑΟ Θήρας νίκησε με 3-1 την αντίστοιχη του Πανναξιακού. 
Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του, ο αγώνας κινδύνευε να αναβληθεί αφού ο Πανναξιακός δεν συμπλήρωνε 6αδα, χωρίς προπονήσεις και χωρίς προπονητή.

Στο πρώτο σετ ο Πανναξιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά τα λάθη σε καθοριστικά σημεία είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσει το σετ με 24-26.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα του ΑΟ Θήρας με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά το κερδισμένο πρώτο και σε συνδυασμό με την μαχητικότητα που έδειξαν οι αθλητές της, έκανε το 2-0. 

Στο τρίτο σετ και ενώ όλα έδειχναν πως η Σαντορίνη θα έπαιρνε και τελείωνε το παιχνίδι, η βοήθεια της εξέδρας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία των παικτών του Πανναξιακού, η διαφορά μειώθηκε και έγινε το 2-1. 

Στο τέταρτο σετ ο Πανναξιακός μπήκε δυναμικά και όλα έδειχναν πως θα πήγαινε για την ανατροπή.  Η ομάδα της Νάξου ήταν σταθερά μπροστά στο σκορ μέχρι το 23-17. Σε αυτό το σημείο όμως «ξέμειναν από δυνάμεις» και φάνηκε η κόπωση και η έλλειψη προπονήσεων, με αποτέλεσμα ο ΑΟ Θήρας να αντεπιτεθεί και να τελειώσει το σετ και τον αγώνα υπέρ του (24-26).

Το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων που παρακολουθήσαν τον αγώνα ήταν και το σημείο αναφοράς.

Τα σετ: 1-3(24-26, 21-25, 26-24, 24-26)