Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
01-12-2014 16:50

Νίκη στην πρεμιέρα οι άντρες του Ασκληπιού

Με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής μπήκαν οι άνδρες του Ασκληπιού. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επιβλήθηκαν στο ΕΑΚ Τρικάλων της Ε.Α. Λάρισας με 3-1.

Όπως φαίνεται και στην εξέλιξη του σκορ οι άνδρες του Ασκληπιού παίζοντας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα πολύ καλό volley δεν άφησαν περιθώριο στην ομάδα της Λάρισας να πάρει κάτι απ' το παιχνίδι. Μια μικρή αδράνεια στο 2ο σετ έδωσε μόνο την δυνατότητα στην ΑΕΛ να το πάρει.

Τα σετ: 3-1 (25-15, 22-25, 25-17, 25-14)

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Γούλας Θ.) Βήτας Ι., Βήτας Σ. Αναγνώστου, Αμύρωτος, Βαρδούλης, Λιανός, Βαρδούλης, Ντούλας, Βαίόπουλος, Τεντολούρης, Γούλας, Προγώνης, Σταφυλάς, Θάνο.
Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ (Πατσιαούρας Α.) Μπαλασάς, Ξηρομερίτης, Ζμπήτας, Παπαχρίστος, Τσιώλης, Καρανίκας, Τζιαφάς, Σαμιώτης, Ρούστας.


Πρωτάθλημα Παγκορασίδων

Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας γνώρισαν οι μικρές του Ασκληπιού. Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής που έγινε στο Δημοτικό Τρικάλων γνώρισαν την ήττα από τον Φιλ/κο Λαρισαϊκό με 1-3 σετ.

Τα σετ: 1-3 (22-25, 20-25, 25-19,24-26)

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Καμινάρης Β.) Γατσά, Τσιούκα, Γεωργίου, Βασιλοπούλου, Γεωργίου, Λίτου, Κεσκινίδου, Παπαθεοδόρου, Ζολώτα,Κωστοπούλου, Βράκα.
ΦΙΛ/ΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (Ιόβτσεβ Δ.) Γαλογαύρου, Μπουρλή, Παπαγιάννη, Ριζομάρκου, Λαδοπούλου, Κατσιγιάννη, Κουμπούρα, Λύκα, Ανδρεάδη, Βαρσάμη, Γκαμζάρη, Μπάλλα.