Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
01-12-2014 13:20

Μπάιμπος: «Καθόλου εύκολο το έργο μας»

Τον ΑΣ Παπάγου φιλοξενεί απόψε (20:30) η Νίκη Αμαρουσίου, η οποία έχει επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο προπονητής της ομάδα του Αμαρουσίου, Νώντας Μπάιμπος, δήλωσε:

«Αντιμετωπίζουμε μία απ' τις πιο δυνατές -κατά τη γνώμη μου- ομάδες της κατηγορίας, οπότε το έργο μας δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Απ' την πλευρά μας, θα πρέπει να ρισκάρουμε στο σερβίς μας για να μπορέσουμε να τους αντιμετωπίσουμε. Έχουμε σχεδιάσει να κάνουμε και ορισμένες αλλαγές, που ευελπιστούμε να φέρουν το αποτέλεσμα το οποίο επιθυμούμε... Φυσικά, σε αυτή μας την προσπάθεια, χρειαζόμαστε στο πλευρό μας και τον κόσμο της Νίκης, ώστε να μας δώσει ακόμη περισσότερη δύναμη».

Πηγή: nikiamarousiou.gr

2 σχόλια

  • Comment Link ΖΩΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014 22:44 posted by ΖΩΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

    Δεν είναι ευγενικό όταν κάποιος προπονητής μιλάει με ονοματεπώνυμο, να σχολιάζει κάποιος ανώνυμος απλώς επειδή... μπορεί. Ο κάθε προπονητής έχει την ιστορία του και οφείλουμε να τη σεβόμαστε.

  • Comment Link Blocker Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014 13:31 posted by Blocker

    Μήπως ήρθε η ώρα για αλλαγές στην Νίκη? Εδώ πέρσι με ομάδα για άλλη κατηγορία δεν κατάφερε να την ανεβάσει ο Νώντας...και φέτος έχει μπλέξει τα μπουτια του, οπότε πάει μόνο για βόλτα στην κατηγορία! Βάλτε στα σωματεια προπονητές με όραμα και φιλοδοξίες.