Εκτυπώστε τη σελίδα
04-11-2014 12:54

Μονόλογος του Πανιωνίου στο ντέρμπι με την Ηλιούπολη

Ο Πανιώνιος ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας της Ηλιούπολης, βάζοντας γερές βάσεις για άνοδο στην Α2 κατηγορία ανδρών.
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

ΓΣ Πετρούπολης - ΑΕ Αρμενίκη 1-3
ΑΟ Αστέρας Νίκαιας - ΑΕ Ευριπίδη 0-3
ΓΣ Ηλιούπολης - ΓΣ Πανιώνιος 0-3
ΑΓΟΓ Ευρυάλη - ΟΦΑ Απολλώνιος 3-0
ΠΟΚ Έσπερος - ΑΣ Ακάδημος Αργυρούπολη 3-0

Βαθμολογία

1. ΓΣ Πανιώνιος 9 (9-0)
2. ΑΕ Ευριπίδης 6 (6-0)*
3. ΓΣ Ηλιούπολης 6 (6-3)
4. ΓΣ Πετρούπολης 6 (7-4)
5. ΑΓΟΓ Ευρυάλη 6 (7-4)
6. ΑΕ Αρμενίκη 6 (6-5)
7. ΠΟΚ Έσπερος 3 (4-3)*
8. ΑΟ Αστέρας Νίκαιας 3 (3-7)
9. ΑΟ Φίλια Περάματος 0 (0-6)*
10. ΟΦΑ Απολλώνιος -1 (1-9)
11. ΑΣ Ακάδημος -2 (1-9)

*Οι ομάδες έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο

23 σχόλια

  • Comment Link John styl Σάββατο, 08 Νοεμβρίου 2014 23:49 posted by John styl

    Εχουμε ενα νεκρο και 3 ερωμενες που τσακωνονται για το ποια θα τον θαψει σπιτι της. Ετσι ειναι και το αθλημα μας. Πεθανε και τσακωνομαστε για το ποιος θα παρει το πτωμα. Φιεστες για ανοδους σε υποβαθμισμενα πρωταθληματα και ομαδες χωρις υποδομες και σχεδιασμο. Αυτοι εισαστε κυριοι. Ανωνυμοι, ανυπογραφοι, κακεντρεχης σχολιαστες του καναπε που αναζητατε αξια στην μπουρδολογια που θα συνταξετε στο πληκτρολογιο. Γνωριζω οτι οι περισσοτεροι των αθλητων απο ολα τα σωματεια γελανε με τα σχολια που μυριζουν δολο και συμφερον.

  • Comment Link γουοτεβερ Σάββατο, 08 Νοεμβρίου 2014 16:07 posted by γουοτεβερ

    οτι να 'ναι ειστε ολοι...μονο η γατα εχει δικιο σε ενα σημειο,οσον αφορα τα play off!!και θα συμφωνησω κ με τη σειρα που εβαλε τις ομαδες!!

  • Comment Link Γατα Σάββατο, 08 Νοεμβρίου 2014 11:10 posted by Γατα

    Ρε πανθηρ, οκ, σε καποια εχεις δικιο... Αλλα ποιοι παιχτες της σαλαμινας;;; μονο ο απιστευτος αγγελιδης ειναι, όλοι οι αλλοι θελουν χαρτομάντηλα για να τους δεις να παιζουν.. Ελεος.. Ο καρακιτσιος ειναι διαμαντι.. Η Ηλιούπολη εχει 2-3 καλους παιχτες..Μην τα παραλεμε. ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΓΣΗ, και μαλλον αρμενικη ειναι τα play off και τοτε βλεπουμε τι και πως.. Απο προπονητες παντως κλαιει η μπαλα σε ολη την κατηγορια και σε ολες τις ομαδες.. Και αν σε παιρνει, συμφωνησε

  • Comment Link ΓΣΗ Σάββατο, 08 Νοεμβρίου 2014 06:58 posted by ΓΣΗ

    Είναι τραγικό ο ένας να υπογράφει με το όνομα του που ειναι και προπονητής της Ηλιουπολης και ο άλλος που ειναι προπονητής της Σαλαμινας να κρύβεται πισω απο ψευδονυμα. Οι σοβαροί προπονητές και παράγοντες δεν ασχολούνται με τέτοιες μικρότητες. Ο προπονητής της Σαλαμινας άραγε πληρώνεται ή πληρώνει για να κανει τον κοουτς; Σε ποια ομάδα έβγαλε όλη την σεζόν; Παντού τον κράζουν.....

  • Comment Link πανθηρ Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014 23:32 posted by πανθηρ

    διάστρεμμα????οποτε τη δευτερα δεν παιζει εε???σταματήστε ολοι σας τις αερολογιες αλλα και τα μεγαλα λογια και αφησστε τα παιδια να παιξουν βολει..ο ΓΣΗ από κει που ηταν 5ος-6ος μια ζωη τωρα θελει να ανεβει και κατηγορια...από που κι ως που ρε παιδια???μην τρελαθούμε κιολας!!!ο πανιώνιος πηρε καρακιτσο κ νομιζει ότι επιασε το θεο απ τα ......!!!ημαρτον!!!!που λεει κι ο φιλος μου ο γεωργιου!!!παρακαλω πολύ σεβασμο στους αθλητες της σαλαμινας που εχουν φαει της εθνικες κατηγοριες με το κουταλι...ακους Λουντο???εβγαλες κ γλωσσα που μεχρι τωρα πιο πανω από 15χρονα δεν ειχες προπονησει και εκθέτεις με τη συμπεριφορα σου τον εαυτο σου,τους παιχτες σου αλλα και έναν ιστορικο συλλογο με πολλους φιλαθλους..