Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
10-02-2014 12:11

Νίκη της ΓΕΜ στην Άρτα

Η Γ.Ε. Μεσολογγίου νίκησε στην Άρτα την ΑΡΤΑ VOLLEY με 3-0 σετ , σε ένα παιχνίδι όπου ήταν ανταγωνιστικό για δύο σετ και παίχτηκε πολύ καλό Βόλεϊ και από τις δύο ομάδες.
Η Γ.Ε. Μεσολογγίου νίκησε στην Άρτα την ΑΡΤΑ VOLLEY με 3-0 σετ , σε ένα παιχνίδι όπου ήταν ανταγωνιστικό για δύο σετ και παίχτηκε πολύ καλό Βόλεϊ και από τις δύο ομάδες.

Ειδικά το 1ο σετ θα μπορούσε κάλλιστα να το πάρει η ΑΡΤΑ VOLLEY που σχεδόν σε όλο το σετ ήταν μπροστά ακόμη και με 5 πόντους, όμως στο 20-16 οι αθλήτριες της χάσανε δύο συνεχόμενα σέρβις και ταυτόχρονα την αυτοσυγκέντρωση τους, με αποτέλεσμα η Γ.Ε.Μ. να το εκμεταλλευτεί και με δύσκολο σέρβις να κάνει την ανατροπή και να πάρει το σετ 22-25.

Μάχη μεγάλη έγινε και στο 2ο σετ, όπου μέχρι τον 14ο πόντο, οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ και γινόταν μεγάλη μάχη. Η απειρία και τα συνεχόμενα χαμένα σέρβις της Αρτινής ομάδας, έδωσε και πάλι το δικαίωμα στις Μεσολογγίτισσες να πάρουν μια διαφορά 4 πόντων 16-20 και με την εμπειρία τους, το κατέκτησαν 20-25, κάνοντας το 0-2.

Στο 3ο σετ λευκή πετσέτα για την ομάδα του Γιάννη Σταμούλη, αντίθετα με την ομάδα του Βασίλη Μανθάτη που κυριάρχησε και εύκολα έληξε το σετ 13-25, υπέρ της ομάδος του Μεσολογγίου.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Μπαλτζώη, Φλούδα.

Για την ΑΡΤΑ VOLLEY ξεχώρισε η Δαλακλή, ενώ καλά διαστήματα είχε και η Κουρκούτα. Για την Γ.Ε. Μεσολογγίου Γουβέλη, Λάζαρη και Δερμιτζάκη

ΑΡΤΑ 
VOLLEY (Γιάννης Σταμούλης): Μπίκα, Δαλακλή, Παπαδημητρίου, Ν. Σωτηρίου, Ε. Σωτηρίου, Ζιώβα, Δήμου, Πραμαγκιούλη λ., Κουρκούτα, Πλακιά
Γ.Ε. Μ (Βασίλης Μανθάτης): Γουβέλη, Ζαβογιάννη λ., Λάζαρη, Αρβανίτη, Διαμαντοπούλου, Τζάνου, Δερμιτζάκη, Σχίζα, Καστανά, Κουζούνη, Χρυσομαλλίδη.