Εκτυπώστε τη σελίδα
22-11-2013 13:48

Γ.Σ.Άρτας προς Μαυρομάτη: «Έγιναν έτσι όπως τα λέτε;»

Ο Γ.Σ.Άρτας με επιστολή που έστειλε στην ΕΟΠΕ απευθυνόμενη προς τον πρόεδρο Αχιλλέα Μαυρομάτη θέτει το ζήτημα των μετακινήσεων στο Κύπελλο μεταξύ των ομάδων της Δυτικής Ελλάδας και προτείνει αλλαγή των ζευγαριών για να αποφευχθούν μεγάλες μετακινήσεις. Την επιστολή υπογράφουν ο πρόεδρος Ιωάννης Καρατσώλης και η Γενική Γραμματέας Αθηνά Παπαχριστάκη:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Γ.Σ. ΑΡΤΑΣ με νέους ανθρώπους που πρεσβεύουν τα ιδανικά του Αθλητισμού ξεκίνησε το καλοκαίρι μια νέα προσπάθεια για την ανάπτυξη του αθλήματος μας στην Άρτα και κατ΄ επέκταση στην Δυτική Ελλάδα. Βάλαμε ως μεγάλο στόχο να καθιερωθούμε στο χώρο μας και τα επόμενα χρόνια να προσπαθήσουμε να ανεβούμε στην Α2, αλλά πάντα μέσα από το «ευ αγωνίζεσθαι», με τις δικές μας δυνάμεις και όχι της Πολιτείας που πολύ καλά γνωρίζετε ότι αδυνατεί να βοηθήσει.

Οι οικονομικές συγκυρίες είναι τέτοιες στη χώρα μας που πρέπει να ζυγίζονται από την ομοσπονδία κατάλληλα. Σε προχθεσινό άρθρο στην ιστοσελίδα σας με θέμα «ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ Β’ Φάση: από 26/11/2013 έως 16/1/2014» πολύ σωστά γινόταν αναφορά για τις μετακινήσεις των σωματείων και την κλήρωση που θα γίνει με αυστηρώς γεωγραφικά κριτήρια. Επί λέξει αναφερόταν «Συμμετέχουν οι 19 ομάδες που προκρίθηκαν από την Α’ Φάση και οι 16 ομάδες της Α2 που δήλωσαν συμμετοχή.

Λαμβάνοντας υπόψη τη γεωγραφική θέση των ομάδων και προς αποφυγή μεγάλων μετακινήσεων». Και σήμερα Κύριε Πρόεδρε εσείς ο ίδιος είπατε πριν την κλήρωση «Λαμβάνοντας υπόψιν τις δυσκολίες που επικρατούν, χωρίσαμε τις ομάδες με στόχο να αποφύγουμε τις μετακινήσεις και νομίζω πως το καταφέραμε όσο καλύτερα γινόταν. Σκοπός μας είναι να μην φέρουμε άλλα έξοδα, άλλες ταλαιπωρίες, άλλα προβλήματα στα σωματεία».

Τελικά έγιναν έτσι όπως τα λέτε; Γιατί χωρίς αυτό να είναι παρατήρηση ή μομφή προς το πρόσωπό σας εμείς θα αντιμετωπίσουμε στην Πάτρα την Ε.Α.Π. και η Γ.Ε. Μεσολογγίου στο Μεσολόγγι τον Ερμή Ηγουμενίτσας. Δεν θα ήταν καλύτερα τα ζευγάρια να ήταν Γ.Σ. ΑΡΤΑΣ – Ερμής Ηγουμενίτσας και Ε.Α.Π – Γ.Ε.Μ. ή αντίστροφα; Η επιβάρυνση των σωματείων δεν είναι μεγαλύτερη έτσι;

Σημ.: Προς θεού δεν θέλουμε να σας κάνουμε αρνητική κριτική, αλλά θεωρούμε σκόπιμο να σας υποβάλλουμε τα παράπονά μας, γιατί εσείς μας αντιπροσωπεύετε».