Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
13-09-2013 15:21

Η Εδεσσαϊκή εκπέμπει SOS

Επιστολή διαμαρτυρίας, έστειλε στο volleynews.gr η Εδεσσαϊκή ΓΕ. Οι άνθρωποι της ομάδας καταγγέλου την άνιση συμπεριφορά από τον Δήμο, σε ό,τι αφορά τις ώρες προπονήσεων στα κλειστά γυμναστήρια της πόλης, και καλούν την ΕΟΠΕ να πάρει θεση
«Μετά την απίστευτη περσινή απόφαση των υπευθύνων του Δήμου Έδεσσας (ανάμεσά στους υπευθύνους και ο επί σειρά προπονητής του άλλου εδεσσαϊκού σωματείου βόλεϊ «Ικάρου» σεζόν ΄12 - ΄13 ) να αποκλειστούν τελείως τα τρία αντρικά αγωνιστικά τμήματα βόλεϊ του συλλόγου μας από το Δ.Α.Κ Εδεσσας ( αντρικό - παιδικό - παμπαίδων ), έρχεται για 2η συνεχόμενη χρονιά ( σεζόν '13-'14 ) ακόμα μια απίστευτη απόφαση η οποία <στραγγαλίζει > όλα τα τμήματα μας ( Αντρικό - Παιδικό - παμπαίδων - Κορασίδων - Ακαδημίες Κοριτσιών ) 5 τον αριθμό .

Τα ωράρια που διατέθηκαν στον σύλλογο μας για φέτος από τους υπευθύνους του Δήμου είναι 1 ωράριο την εβδομάδα για Τετάρτη (14:00 - 15:30) στο Δ.Α.Κ. και 2 ωράρια την εβδομάδα για Δευτέρα και Σάββατο (14:00-15:00) στο παλιό κλειστό.

Την ίδια στιγμή ο άλλος σύλλογος της Έδεσσας, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία με την Εδεσσαϊκη, πήρε 8 προπονητικά ωράρια στο Δ.Α.Κ και 5 στο παλιό, με ένα παραπάνω τμήμα από εμάς.


Διοίκηση , παίκτες και προπονητές καλούμε ανοικτά την ομοσπονδία να πάρει θέση γι αυτή την απόφαση και να μας βοηθήσει διότι βρισκόμαστε υπόλογοι απέναντι στους μικρούς αθλητές μας , στους χορηγούς και υποστηρικτές μας , μπροστά σε αυτόν τον εμπαιγμό που καλά κρατεί επί 2 χρόνια. Κύριοι δεν πάει άλλο....