Εκτυπώστε τη σελίδα
19-11-2013 18:40

Εκτός έδρας νίκη για Δημόκριτο, 3-2 τον Γαλαξία

Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Αδένδρου την Κυριακή 17/11 η γυναικεία ομάδα του Δημόκριτου Μυγδονίας πέτυχε μεγάλη σημασίας νίκη επί του τοπικού Γαλαξία με 2-3 σετ και εδραιώθηκε στην 1η θέση της κατηγορίας.

Η ομάδα της Μυγδονίας έδειξε απίστευτο σθένος και μαχητικότητα μέσα σε ένα φλεγόμενο και κατάμεστο γήπεδο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β΄Τοπικής κατηγορίας των Γυναικών της ΕΠΕΣΘ.

Μελανό σημείο της συνάντησης η ρίψη κροτίδας μέσα στο κλειστό γυμναστήριο που δημιούργησε έντονη ανησυχία στον κόσμο. Μέσα σε αυτές τις τρομερά δύσκολες συνθήκες και με ένα κοινό που παρότρυνε ασταμάτητα την τοπική ομάδα, η ομάδα του Δημόκριτου κατάφερε να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι και με ηγέτη την μεγάλη Μαρία Καρδαμανίδου επικράτησε στο τάιμ μπρέικ με 16-18.

Δημόκριτος(Παναγιώτης Πυργιώτης): Μαρία Καρδαμανίδου, Αλεξάνδρα Σταμπουλή, Χατζίκου Βίκυ, Ειρήνη Σαββίδου, Μάγδα Αμπεριάδου, Δεσπούδη Μαρία, Κωνσταντίνα Ρουμελιώτη, Κατερίνα Χριστοφορούδη, Λίτσα Πατέλη, Κωνσταντίνα Παπαβραμίδου, Πηνελόπη Παναγιωτίδου, Βαρντερεσιάν Σοφία