Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
08-09-2015 20:53

Στίγγας ο πρώτος στον Ηρακλή

Ο  Κάσσανδρος Στίγγας έγινε ο πρώτος παίκτης που υπογράφει συμβόλαιο με τον Ηρακλή που επιστρέψει στη Volleyleague.
Ο νεαρός κεντρικός είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τη διοίκηση του γηραιού, αλλά σήμερα υπέγραψε το συμβόλαιο του με την ομάδα.

Σε ηλικία 22 ετών, ο Στίγγας έχει προλάβει να αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Άρη, ΠΑΟΚ, Απόλλων Καλαμαριές και ΧΑΝΘ.

Σχετικά άρθρα

4 σχόλια

  • Comment Link ΑΛΕΞ Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 06:56 posted by ΑΛΕΞ

    Λίγα λόγια για τα καφέ του Ασβεστοχωρίου. Τα μαγαζιά είναι σοβαρά και δεν βάζουν μέσα τον καθένα...

  • Comment Link ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2015 10:46 posted by ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

    στερεώστε ρε σεις τουλάχιστον καλά το πανί στον τοίχο. Είναι που είναι..... το έχετε και σα πατσαβούρι κρεμασμένο. Ξεκινήστε κάπως διαφορετικά, ξεχάστε τουλάχιστον τα παλιά, λίγη τάξη ρε σεις.Ρε την πετοσφαίριση 2015 που τη λένε και Ηρακλή..........Πάει ο καημένος αναπαυόμενος ημίθεος, πάρτε τώρα αυτόν με το λιοντάρι στην κεφάλα.

  • Comment Link Σ.Π. Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2015 08:20 posted by Σ.Π.

    άλλος σύλλογος, άλλο όνομα, άλλο σήμα, αλλά πάντα τα ίδια γραφεία με τους ίδιους ανθρώπους. Ποιον πάνε να κοροϊδέψουν; Πολύ θα ήθελα να μάθω την απόφαση της ΕΕΑ και κυρίως το σκεπτικό της.

  • Comment Link  ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2015 08:15 posted by ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

    μιλάμε για τεράστια μεταγραφή που συμβαδίζει απόλυτα με τους στόχους της ομάδας που είναι απλά και μόνο η παραμονή αν και όταν πάρει αδειοδότηση βέβαια μην ξεχνιόμαστε. Μαζι με τους εφηβους και κάνα δυο άλλους από τα αζήτητα των υπόλοιπων ομάδων. Δυστυχώς ο πήχης για τη πάλε ποτέ μεγάλη ομάδα της Αγίου Δημητρίου έχει πέσει στα τάρταρα. Παίκτες νάχαμε να λέγαμε, διοίκηση ανύπαρκτη, στόχοι με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε,παοκτζήδες που κάνουν απόλυτο κουμάντο λες και βρίσκονται σε Καλαμαριές και Μουδανιά, κοινώς κατάντια. Όλα τα λεφτα όμως είναι το πανώ πίσω από τον αθλητή με το ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015 και το νέο έμβλημα. Ο κοντός με το μούσι το σκέφτηκε; Ένα τέτοιο λογότυπο κι ένα τέτοιο έμβλημα μόνο ένα μεγάλο μυαλό θα το συλλάμβανε. Α και μια ερώτηση για όποιον -αν υπάρχει που πολύ φοβάμαι όχι , τουλάχιστον ακόμα -μπορεί να απαντήσει. Τα συμβόλαια από την πλευρά της ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015 ποιος τα υπογράφει; Ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος, ο γραμματέας, κάποιος άλλος; Ποιος ρε παιδιά έτσι για να μάθουμε κι εμείς ποιοι είναι αυτοί. Μήπως ξέρει κανείς αν έχει συγκροτηθεί διοίκηση στο νέο ΤΑΑ; εεεεεεεεε;Μήπως οι οπαδοδημοσιογράφοι ξέρουν; Μήπως οι θαμώνες των καφέ του Ασβεστοχωρίου ή του Κατσανείου ή του Καυτατζογλείου;