Εκτυπώστε τη σελίδα
29-04-2023 00:20

Πρι Λιγκ Γυναικών: Πρώτη μονομαχία ανόδου για Πεύκα και Αμαζόνες, καθοριστικά ματς στα πλέι άουτ

Η μάχη για την κατάκτηση του δεύτερου εισιτηρίου ανόδου της Pre League που οδηγεί στο «παράδεισο κυριών» της Volley League, περνάει στην τελευταία και πιο κρίσιμη φάση. Σήμερα Σάββατο (29/4, 18.00) στη Θεσσαλονίκη ξεκινάει η σειρά τελικών πλέι οφ ανάμεσα στα Πεύκα και τις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας

Οι γηπεδούχες που στην κανονική περίοδο τερμάτισαν στην πρώτη θέση αλλα έχασαν το απευθείας εισιτήριο σε δυσμενή ισοβαθμία από τον Απολλώνιο Κερατσινίου, και στον ημιτελικό απέκλεισαν τον Πορφύρα, υποδέχονται τις δυνατές Αμαζόνες με στόχο το «1-0». Από την άλλη οι φιλοξενούμενες μετά από δραματική πρόκριση στον τρίτο ημιτελικό με 2-3 σετ, μέσα στην Καλαμάτα, και συνολικά 2-1 νίκες θα παλέψουν για ένα ακόμη μεγάλο μπρέικ που θα τους δώσει το πλεονέκτημα στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς στην Αθήνα (3/5).

Αντίπαλος της αθηναϊκής ομάδας και η κούραση αφου μετά από παιχνίδι 2, 5 ωρών το βράδυ της Τετάρτης στην Καλαμάτα, και διπλή μετακίνηση στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα χρειάστηκε μέσα σε 48 ώρες να κάνει και τρίτο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη.

Πλέι άουτ: θρίλερ σε Εύοσμο και Αμπελόκηπους

Γέρες κόντρες έχουμε και στα πλέι άουτ όπου ο Αίαντας υποδέχεται στον Ευόσμο τα φορμαρισμένα Βριλήσσια που έχουν προβάδισμα με 1-0 νίκες και θέλουν να τελειώσουν τη σειρά με «2-0» και την παραμονή τους στην Πρι Λιγκ.Μεγάλο θρίλερ είναι το δεύτερο ζευγάρι όπου ο Ελπίδα Αμπελοκήπων και Μακεδόνες Αξιού είναι στο «1-1», με εκατέρωθεν μπρέικ. Σήμερα οι δύο αντίπαλοι παίζουν τελικό παραμονής στους Αμπελόκηπους σε ματς χωρίς αύριο.

Pre League Γυναικών - Play Off - Πρώτος τελικός ανόδου

Σάββατο 29 Απριλίου 2023


Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Πεύκων, 18.00: Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων - Α.Ο.Ν. Αμαζόνες
Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Αβραμίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης.

Pre League Γυναικών - Play Off - Δεύτερος τελικός ανόδου


Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Γυμναστήριο «Στ. Καλαϊτζής», 19.00: Α.Ο.Ν. Αμαζόνες - Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων
Διαιτητές: Βουδούρης, Βελώνης, Παρατηρητής: Πέρρος.

Pre League Γυναικών - Play out - Δεύτερος Αγώνας


Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Ευόσμου, 17.00: Α.Π.Σ. Αίας - Φ.Ο. Βριλησσίων
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Δημητρίου, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης.

Pre League Γυναικών - Play out - Τρίτος Αγώνας


Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης», 18.00: Α.Σ. Ελπίς - Α.Σ. ΜακεδόνεςΔιαιτητές: Σταυριανίδης, Κυριακόπουλος, Παρατηρητής: Κουκουμάκας