Εκτυπώστε τη σελίδα
28-03-2023 18:04

Τριανταφυλλόπουλος: «Μίλησε η ψυχή και το πάθος των παικτριών μου»

. Πορεία πρωταθλητισμού συνεχίζουν να έχουν τα Βριλήσσια στο δεύτερο γύρο της Πρι λιγκ γυναικών, με αποκορύφωμα το απίθανο διπλό στη Ν. Σμύρνη με 2-3 κόντρα στον Πανιώνιο. Για την αγωνιστική μεταμόρφωση της ομάδας των βορείων προαστίων που έχει προκαλέσει αίσθηση με τα εκπληκτικά αποτελέσματα που έχει πετύχει το τελευταίο δίμηνο, ο έμπειρος κοουτς Χρ. Τριανταφυλλόπουλος, σχολίασε:

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία καυτή έδρα, όπου πραγματικά η ατμόσφαιρα της ηταν πρωτόγνωρη στην φετινή σεζόν. Στο πρώτο σετ αιφνιδιαστήκαμε από την απόδοση του Πανιωνίου και ειδικότερα από το δύσκολο σερβίς. του .Αντέξαμε όμως στην πίεση και στη συνέχεια αντεπιτεθήκαμε με το ίδιο όπλο, ενω βελτιωθήκαμε σε όλους τους τομείς του ματς.

Αν και πολύ δύσκολα καταφέραμε στο τέλος να επικρατήσουμε απέναντι σε μια σκληρή και πολύ καλή ομάδα. Πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριές μου, οι οποίες απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι έχουν ψυχή, και είναι προσηλωμένες στο στόχο τους που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην δύσκολη κατηγορία της pre league.

Επίσης ήθελα να επισημάνω ότι φιλοξενία των ανθρώπων του Πανιωνίου ήταν άριστη, και προσπάθησαν να ελέγξουν και να διατηρήσουν τους οπαδούς τους, σε κόσμια συμπεριφορά απέναντί μας.»