Εκτυπώστε τη σελίδα
10-03-2023 19:38

Πρι Λιγκ Γυναικών: Ντέρμπι τετράδας στο Κερατσίνι, κρίσιμες μάχες για την πέμπτη θέση σε Πειραιά, Ν. Σμύρνη

To ντέρμπι της τετράδας ανάμεσα στον Απολλώνιο και τις Αμαζόνες, ξεχωρίζει στην 21 αγωνιστική της Πρι Λιγκ Γυναικών. Η γηπεδούχος ομάδα του Κερατσινίου που μετράει εννιά σερί νίκες, υποδέχεται την ομάδα της Ν.Ερυθραίας με στόχο μία ακόμη νίκη που θα την κρατήσει στην δεύτερη θέση και σε τροχιά πρώτης θέσης. Από την άλλη οι φιλοξενούμενες θα παλέψουν με στόχο το διπλό που θα τις βοηθήσει να ανέβουν ψηλότερα βαθμολογικά.

Τα πρωτοπόρα Πεύκα αγωνίζονται στη Θεσσαλονίκη με τους ουραγούς Μακεδόνες και θέλουν το τρίποντο για να κρατήσουν την κορυφή, μέχρι να κατέβουν σε 15 μέρες στην Αθήνα για το κρίσιμο ντέρμπι με τον Απολλώνιο.

Ο τρίτος Απόλλωνας Καλαμάτας μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, ώστε να αντιμετωπίσει τον απρόβλεπτο Βότση που διεκδικεί την πέμπτη θέση. Επίσης για την πέμπτη θέση έχουμε δύο κρίσιμα ματς.

Ο Πορφύρας που βρίσκεται στην αντίστοιχη θέση, υποδέχεται τα μαχητικά Βριλήσσια με σκοπό το καθαρό τρίποντο που θα τις κρατήσει σταθερά εκεί, ενώ οι φιλοξενούμενες θα κάνουν ότι μπορούν για ένα θετικό αποτέλεσμα για την εξασφάλιση της παραμονής τους.

Σπουδαία μονομαχία και στη Ν. Σμύρνη όπου ο ανεβασμένος Πανιώνιος που βρίσκεται στην εβδόμη θέση θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στη νεοφώτιστη Ελπίδα για να μείνει σε τροχιά πέμπτης θέσης. Στον πρώτο γύρο η ομάδα της Θεσσαλονίκης που είναι στην 9η θέση είχε επικρατήσει με 3-1.

 To πρόγραμμα της 21 ης αγωνιστικής

Σάββατο 11/3/2023

«Π.Νικολαϊδης» 19.00 ΟΦΑ Απολλώνιος - ΑΟΝ Αμαζόνες Μυλωνάκης - Χατζηβασιλείου Ανδρονικίδης

«Π.Σαλπέας» 20.00 ΑΟΦ Πορφύρας - ΦΟ Βριλησσίων Μουλά Ειρ. – Οικονόμου Βασ. Τσάκωνας

Αξιού 19.00 ΑΣ Μακεδόνες - ΑΣ Πρωτ/τές Πεύκων Λούμσι - Ισκάς Σιδηράς

Βότση 18.00 ΑΠΣ Ναυάρχου Βότση - Απόλλων Καλαμάτας Αβραμίδης – Μπέλλος Ι. Μαυρίδης Θ.

«Βαρίκας» 15.00 ΓΣ Πανιώνιος - ΑΣ Ελπίς Βελώνης - Κατσιάρας Παπαστάμος

Ευόσμου 17.00 ΑΠΣ Αίας - ΧΑΝΘ Παπαδόπουλος Αρ. – Τοσουνίδης Κουκουμάκας Ν.

Η βαθμολογία ΕΔΩ.