Εκτυπώστε τη σελίδα
17-02-2023 21:10

Pre League Γυναικών: Αμφίρροπη μονομαχία Κορίνθου-Απολλώνιου

Η μονομαχία Κορίνθου- Απολλώνιου είναι το ματς που ξεχωρίζει στην 18η αγωνιστική της Πρι λιγκ γυναικών ενώ, Απόλλωνας Καλαμάτας και Αμαζόνες έχουν πιο βατούς αντιπάλους.

Η Πελοποννησιακή ομάδα που βρίσκεται στην έβδομη θέση με 24 πόντους, θέλει μόνο νίκη για να πιάσει την πέμπτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Στην προσπάθεια της η ομάδα του κ. Πρασανάκη θα εχει την συμπαράσταση των φιλάθλων της που δημιουργούν σπουδαία ατμόσφαιρα. Από την άλλη ο πολύ σκληρός Απολλώνιος που βρίσκεται στη δεύτερη θέση, έρχεται με φόρα και διάθεση για να κάνει το «μπρέικ» σε αυτή την σκληρή έδρα και να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του.

Ρεπό έχουν τα πρωτοπόρα Πεύκα ενω ο τρίτος Απόλλωνας Καλαμάτας που ισοβαθμεί με τον Απολλώνιο, έρχεται στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τα επικίνδυνα Βριλήσσια. Η Μεσσηνιακή ομάδα πιστεύει στη συνέχιση της εντυπωσιακής πορείας της που θα την κρατήσει στην τρίτη θέση, και θα μειώσει την διαφορά από τα Πεύκα. Από την άλλη τα Βριλήσσια θα παλέψουν με ολες τους τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τα βοηθήσει στην εξασφάλιση της παραμονής τους.

Επιστροφή στις νίκες θέλουν και οι «πληγωμένες» Αμαζόνες οι οποίες υποδέχονται τον πέμπτο Βότση. Οι παίκτριες του Βασίλη Πανδή προέρχονται από δύο διαδοχικές ήττες στα ντέρμπι με Πεύκα και Απόλλωνα Καλαμάτας, και θέλουν μόνο καθαρό τρίποντο για να σταθεροποιηθούν αγωνιστικά και ψυχολογικά στην τετράδα.

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Πανιώνιο στον Εύοσμο κόντρα στον Αίαντα, που προέρχεται από δύο σερί ήττες και ρεπό που τον έφεραν χαμηλά στην ένατη θέση, και στο -8 από τον πέμπτο Βότση.

Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, όπου η Ελπίδα υποδέχεται στους Αμπελόκηπους τους ουραγούς Μακεδόνες με στόχο το τρίποντο που θα την φέρει πιο κοντά στην πέμπτη θέση. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή με την 11η ΧΑΝΘ να υποδέχεται τον έκτο και πολύ δυνατό Πορφύρα, ο οποίος με πιθανό διπλό και απώλεια του Βότση στη Ν. Ερυθραία το Σάββατο, θα είναι ο σύλλογος που θα πατήσει την πέμπτη θέση.

Pre League Γυναικών - 18η αγωνιστική

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου

Δ.Α.Κ. Ευόσμου, 17.00: Α.Π.Σ. Αίας - Γ.Σ. Πανιώνιος
Διαιτητές: Δανιηλίδου, Τοσουνίδης, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

«Ι. Λεμονίδης», 17.30: Α.Σ. Ελπίς - Α.Σ. Μακεδόνες
Διαιτητές: Δρανίτσας, Μαλακίδης, Παρατηρητής: Κουκουμάκας Ν..

Βριλησσίων, 17.45: Φ.Ο. Βριλησσίων - Απόλλων Καλαμάτας
Διαιτητές: Αρβανίτης, Οικονόμου Μ., Παρατηρητής: Παπαστάμος.

«Στ. Καλαϊτζής», 18.00: Α.Ο.Ν. Αμαζόνες - Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση
Διαιτητές: Πρέντζας, Μαλλιάρα, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος.

Κορίνθου, 18.00: Α.Σ.Π. Κόρινθος - Ο.Φ.Α. Απολλώνιος
Διαιτητές: Γεράνιος, Κτενάς, Παρατηρητής: Ιορδανίδης.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

«Μ. Τσικίνας», 17.00: Χ.Α.Ν.Θ. - Α.Ο.Φ. Πορφύρας
Διαιτητές: Τσιούλα, Κυριακόπουλος, Παρατηρητής: Μαυρίδης.


Η βαθμολογία ΕΔΩ.