Εκτυπώστε τη σελίδα
14-01-2023 00:26

Πρι Λιγκ Γυναικών: Αυλαία του πρώτου γύρου με επικίνδυνες εξόδους για Πεύκα και Αμαζόνες

Στην Κόρινθο δοκιμάζονται τα πρωτοπόρα Πεύκα για την 13η αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου της Πρι Λιγκ γυναικών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα επιδιώξει το διπλό για να κρατήσει την διαφορά των πέντε πόντων από τις δεύτερες Αμαζόνες αλλά και να διευρύνει το αήττητο σερί που θα την ανακηρύξει πρωταθλήτρια χειμώνα.

Από την άλλη η έκτη Κόρινθος με την βοήθεια των φιλάθλων της θα παλέψει για την νίκη υπέρβαση, η οποία θα την βάλει για τα καλά στην πεντάδα των πλέι οφ.

Για το έβδομο σερί τρίποντο είναι έτοιμες να καλπάσουν οι Αμαζόνες κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων. Η ομάδα της Ν. Ερυθραίας έρχεται με φόρα και θέλει να περάσει με διπλό από την δύσκολη έδρα της νεοφώτιστης Θεσσαλονικιώτικης ομάδας που έχει πάρει σπουδαία αποτελέσματα μέχρι τώρα και βρίσκεται σταθερά στις θέσεις 5-6.

Στη Θεσσαλονίκη δοκιμάζεται και ο Απόλλωνας Καλαμάτας που αντιμετωπίζει τον Αίαντα και θέλει μετά την εντυπωσιακή νίκη κόντρα στον Πανιώνιο, μια ακόμη επιτυχία που θα τον κρατήσει στην τετράδα.

Εύκολο έργο έχει ο Απολλώνιος ο οποίος υποδέχεται στο Κερατσίνι τους ουραγούς Μακεδόνες με στόχο την τρίτη σερί νίκη που θα τον διατηρήσει στην αντίστοιχη θέση του πρωταθλήματος.

Επιστροφή στις νίκες, οσον αφορά το πρωτάθλημα, θέλει ο ενισχυμένος μεταγραφικά,Πανιώνιος, με αντίπαλο τον υπολογίσιμο Βότση. Είναι το πρώτο ματς που ανοίγει την 13ηαγωνιστική, και οι «κυανερυθρες» με ηθικό μετά τον αποκλεισμό που πέτυχαν σε βαρος του Μίλωνα στο κύπελλο, ελπίζουν σε μια ανοδική πορεία.

Το πρόγραμμα κλείνει την Κυριακή (15/1) με ντέρμπι ουραγών στη Θεσσαλονίκη, όπου μονομαχούν η ΧΑΝΘ με τα Βριλήσσια που έχουν μεταμορφωθεί εντυπωσιακά με τις προσθήκες τεσσάρων νέων παικτριών. Ρεπό έχει ο  Πορφύρας.

Pre League Γυναικών - 13η αγωνιστική

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023


Γυμναστήριο «Α. Βαρίκας», 15.00: Γ.Σ. Πανιώνιος - Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση
Διαιτητές: Οικονόμου Β., Μαρκάτης, Παρατηρητής: Τσάκωνας.

Γυμναστήριο Κορίνθου, 17.00: Α.Σ.Π. Κόρινθος - Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων
Διαιτητές: Καραγιαννόπουλος, Κτενάς, Παρατηρητής: Δημάκης.

Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Ευόσμου, 17.00: Α.Π.Σ. Αίας - Απόλλων Καλαμάτας
Διαιτητές: Κυριακόπουλος, Κουκουμάκας Π., Παρατηρητής: Μαυρίδης Θ..

Γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης», 17.30: Α.Σ. Ελπίς - Α.Ο.Ν. Αμαζόνες
Διαιτητές: Σταυριανίδης, Μούζουλας, Παρατηρητής: Κουκουμάκας Ν..

Γυμναστήριο «Π. Νικολαΐδης», 18.00: Ο.Φ.Α. Απολλώνιος - Α.Σ. Μακεδόνες
Διαιτητές: Χαμπιλού, Μαυρικίδου, Παρατηρητής: Παπαστάμος.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Γυμναστήριο «Μ. Τσικίνας», 17.00: Χ.Α.Ν.Θ. - Φ.Ο. Βριλησσίων
Διαιτητές: Δημητρίου, Δρανίτσας, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

 Η βαθμολογία ΕΔΩ.