Εκτυπώστε τη σελίδα
16-12-2022 18:40

Πρι Λιγκ Γυναικών: Ξεχωρίζει το κομβικό ντέρμπι κορυφής Πεύκων-Απολλώνιου στη Θεσσαλονίκη

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στα πρωτοπόρα Πεύκα και τον δεύτερο Απολλώνιο, ξεχωρίζει στην 10η αγωνιστική της Πρι Λιγκ γυναικών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης που πάει τρένο από την αρχή του πρωταθλήματος και έχει 8/8 με το απόλυτο βαθμών τους 24, υποδέχεται την νεοφώτιστη ομάδα του Απολλώνιου που βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 21, και είναι από τι βασικές διεκδικήτριες της ανόδου

Από την άλλη ο Απολλώνιος που μέχρι τώρα έχει κάνει μεγάλη πορεία και έχει μία πρόσφατη ήττα από τις Αμαζόνες στη Ν. Ερυθραία, θα παλέψει με ολες του τις δυνάμεις για το «μπρέικ» στο κλειστό του ΔΑΣΑΛ, ώστε να πιάσει στην κορυφή τον μεγάλο του αντίπαλο, και να μην τον αφήσει να ξεφύγει με μεγάλη διαφορά.

Με το μυαλό στο αποτέλεσμα του ντέρμπι θα είναι ο τρίτος της βαθμολογίας, Απόλλωνας Καλαμάτας που στην σκληρή έδρα του υποδέχεται τον μαχητικό Πορφύρα που βρίσκεται στην όγδοη θέση. Με φόρα και ψυχολογία από τις τρεις σερί νίκες στα ντέρμπι με Πορφύρα, Απολλώνιο, Πανιώνιο, οι Αμαζόνες στοχεύουν σε καρέ επιτυχιών, καθώς υποδέχονται στην έδρα τους, τον αδύναμο Αίαντα Ευόσμου και ελπίζουν σε βαθμολογική εκτόξευση.

Αμφίρροπή μονομαχία στους Αμπελόκηπους με την ενθουσιώδη και δυνατή Ελπίδα να αντιμετωπίζει στο μικρό και δύσκολο γήπεδο της, την φορμαρισμένη Κόρινθο που θέλει τη νίκη για να πιάσει τετράδα.

Τα μαχητικά Βριλήσσια που εχουν μια νίκη στο πρωτάθλημα, υποδέχονται χωρίς άγχος τον Πανιώνιο που ψάχνει καθαρή νίκη, για να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά από τις δύο σερί ήττες με Ελπίδα και Αμαζόνες που τον έχουν στείλει στην 9η θέση.

 Τέλος ο Βότσης μετά απο δύο ήττες και ρεπό θέλει να επιστρέψει στις νίκες με αντίπαλο τους ουραγούς Μακεδόνες που ειναι χωρίς νίκη.

Pre League Γυναικών - 10η αγωνιστική

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022


«Ι. Λεμονίδης», 17.30: Α.Σ. Ελπίς - Α.Σ.Π. Κόρινθος
Διαιτητές: Ισκάς, Παπαδόπουλος Αρ., Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

Βριλησσίων, 17.45: Φ.Ο. Βριλησσίων - Γ.Σ. Πανιώνιος
Διαιτητές: Μαύρος, Χαμπιλού, Παρατηρητής: Καπάνταης.

«Στ. Καλαϊτζής», 18.00: Α.Ο.Ν. Αμαζόνες - Α.Π.Σ. Αίας
Διαιτητές: Μάλφας, Λιδωρικιώτη, Παρατηρητής: Παπαστάμος.

Δ.Α.Κ. Πεύκων, 18.00: Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων - Ο.Φ.Α. Απολλώνιος
Διαιτητές: Δανιηλίδου, Δρανίτσας, Παρατηρητής: Σιδηράς.

Παραλίας, 18.00: Απόλλων Καλαμάτας - Α.Ο.Φ. Πορφύρας
Διαιτητές: Γεράνιος, Πετούσης, Παρατηρητής: Ιορδανίδης.

Βότση, 18.00: Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση - Α.Σ. Μακεδόνες
Διαιτητές: Λούμσι, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Μαυρίδης.

Η βαθμολογία ΕΔΩ.