Εκτυπώστε τη σελίδα
11-11-2022 19:41

Πρι Λιγκ γυναικών: Απουσιάζει το μεγάλο παιχνίδι από την 5η αγωνιστική

Πέμπτη αγωνιστική για την Πρι Λιγκ γυναικών και το μεγάλο παιχνίδι απουσιάζει. Οι πρωτοπόροι Πρωταθλητές Πεύκων που είναι μόνοι πρώτοι με 12 βαθμούς, έχουν ρεπό. Έτσι ο Απολλώνιος με τον Απόλλωνα Καλαμάτας που βρίσκονται στην δεύτερη θέση με 9 πόντους θα προσπαθήσουν να φτάσουν σε καθαρές νίκες για να πιάσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην πρώτη θέση.

Αρχικά ο Απολλώνιος που είναι αήττητος από το… περυσινό πρωτάθλημα της Α2,υποδέχεται την Κόρινθο. Η ομάδα του Νίκου Μπουτσουρή ήδη μετράει 3/3 και θα επιδιώξει στην σκληρή έδρα της, ένα ακόμη τρίποντο για να ανέβει στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Από την άλλη η μαχητική Κόρινθος που προέρχεται από δύο σερί νίκες θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στην Καλαμάτα, ο δυνατός στην έδρα του Απόλλωνας, μετά την ήττα από τις Αμαζόνες θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στην πρώτη θέση, κόντρα στα Βριλήσσια. Όσον αφορά την αθηναϊκή ομάδα που έχει κάνει μέτριο ξεκίνημα με 0/3, θα αγωνιστεί χωρίς άγχος με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα που θα την βοηθήσει να ανακάμψει αγωνιστικά και ψυχολογικά. Την επόμενη αγωνιστική η Μεσσηνιακή ομάδα θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι κορυφής με τα Πεύκα.

Σπουδαίο παιχνίδι στο Θεσσαλονίκη όπου ο τέταρτος της βαθμολογίας, Βότσης, αντιμετωπίζει τις δυνατές Αμαζόνες που έρχονται με καλή ψυχολογία μετά την επικράτηση τους με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Οι γηπεδούχες με τρίποντο θα φτάσουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή ενώ σε περίπτωση που οι φιλοξενούμενες που αποδράσουν με διπλό και βρίσκονται στην έκτη θέση, θα κάνουν άλμα τετράδας.

Στις επιτυχίες θέλει να επιστρέψει και ο Πανιώνιος που επανέρχεται μετά από ρεπό. Η ομάδα της Ν. Σμύρνης θέλει μόνο νίκη κόντρα στον ένατο Αίαντα Ευόσμου για να καλύψει το χαμένο έδαφος, και να πλησιάσει στην τετράδα.

Την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει και ο Πορφύρας με αντίπαλο τη ΧΑΝΘ. Για την ομάδα του Πειραιά, η οποία είχε δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα και βρίσκεται στην δέκατη θέση, η νίκη είναι μονόδρομος ενώ από την άλλη η ΧΑΝΘ θα χρειαστεί να κάνει υπέρβαση για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την Θεσσαλονικιώτικη κόντρα των ουραγών Μακεδόνων Αξιού με την Ελπίδα Αμπελοκήπων που βρίσκεται στην 8η θέση. Οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα για το πρώτο φετινό τρίποντο και τον τερματισμό του αρνητικού σερί των τεσσάρων ηττών, ενώ οι ενθουσιώδεις νεοφώτιστες θα παλέψουν για την δεύτερη εκτός έδρας νίκη που θα τους στείλει στην εξάδα.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Π. Σαλπέας, 14.00: Α.Ο.Φ. Πορφύρας - Χ.Α.Ν.Θ. Διαιτητές: Λιδωρικιώτη, Παπαγιαννόπουλος, Παρατηρητής: Παπαδόπουλος.

Α. Βαρίκας, 15.30: Γ.Σ. Πανιώνιος - Α.Π.Σ. Αίας Διαιτητές: Μαλλιάρα, Προκοπίου, Παρατηρητής: Παγκοζίδης.

Βότση, 18.00: Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση - Α.Ο.Ν. Αμαζόνες Διαιτητές: Δημητρίου, Κουκουμάκας Π., Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

Π. Νικολαΐδης, 18.30: Ο.Φ.Α. Απολλώνιος - Α.Σ.Π. Κόρινθος Διαιτητές: Βελώνης, Παπαχατζής, Παρατηρητής: Ρίγκος.

Παραλίας, 19.00: Απόλλων Καλαμάτας - Φ.Ο. Βριλησσίων Διαιτητές: Κτενάς, Σπίνας, Παρατηρητής: Τομαράς. Κυμίνων,

19.00: Α.Σ. Μακεδόνες - Α.Σ. Ελπίς Διαιτητές: Μαυρίδης, Μπέλλος, Παρατηρητής: Κουκουμάκας Ν..

 Η βαθμολογία της κατηγορίας ΕΔΩ