Εκτυπώστε τη σελίδα
06-08-2022 21:33

Στην Κόρινθο μετακόμισε η Ελένη Βαλληνδρά

Ακόμη μια προσθήκη στην Κόρινθο με την Ελένη Βαλληνδρά. Η 22 χρονη  Nαξιώτισσα αθλήτρια είναι ακραία (1μ78) και έχει αγωνιστεί σε Πανναξιακό, Παναθηναϊκό, Ασκληπιό, Φιλαθλητικό Τρικάλων,ΣΠΑ Καρδίτσας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την Βαλληνδρά αναφέρει:

«Η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Eλένης Βαλληνδρά.Γεννημένη στη Νάξο στις 13.06.2000, η Ελένη Βαλληνδρά έχει ύψος 1,78 αγωνίζεται ως ακραία.Η 22χρονη αθλήτρια ξεκίνησε το βόλεϊ στις ακαδημίες του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Από την ομάδα της Νάξου μετακόμισε στα Τρίκαλα και αγωνίστηκε στον Ασκληπιό Τρικάλων, και στον Φιλαθλητικό Τρικάλων. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΣΠΑ Καρδίτσας και επέστρεψε για τη σεζόν 2019-20 στη Νάξο για λογαριασμό του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Έπειτα μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Πανναξιακό.Καλωσορίζουμε την Ελένη και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στις πρώτες της δηλώσεις στο korinthosvolley.gr ανέφερε:«Είμαι ενθουσιασμένη που τη νέα χρονιά θα βρίσκομαι στη Κόρινθο.

Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή και τη διοίκηση της Κορίνθου που με εμπιστεύτηκαν. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Κόρινθος ρόστερ

Πασαδόροι: Κλειώ Βενέτη, 'Ελσα Πατουχέα

Ακραίες: Χαρα Σπυροπούλου, Ελένη Βαλληνδρά

Διαγώνιες: 'Aντζελα Παπά

Κεντρικές: Ραφαηλία Κυπαρίσση, Kατερίνα Ελευθερίου

Λίμπερο: Μαριάννα Μαργαρίτη

Προπονητής:  Μανώλης Πρασανάκης