Εκτυπώστε τη σελίδα
31-01-2022 19:59

Άμπυ Μπέρτικς, το πρώτο Αμερικάνικο «όπλο» του Αιγάλεω

Η Άμπυ Μπέρτικς είναι η πρώτη ξένη στην ιστορία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Αιγάλεω. Η 23 χρονη (1μ90) Αμερικανίδα ακραία/ διαγώνια, η οποία προέρχεται από το Πανεπιστήμιο του ΜΙΤ της Μασσαχουσέτης και η παρουσία της αναμένεται να ενισχύσει εντυπωσιακά την επιθετική δύναμη του «Σίτι».

Πρόκειται για μια κίνηση-υπέρβαση της διοίκησης του Αιγάλεω που γεμίζει το ρόστερ του με ένα πολύ δυνατό «όπλο» στην προσπάθεια του να πάρει ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στη Volley League.

Η ανακοίνωση του Σίτι για την απόκτηση της Αμερικανίδας που θα ντεμπουτάρει στο ντέρμπι με τον ΖΑΟΝ στο Ζηρίνειο, αναφέρει:

«Ο Α.Ο. Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Abby Bertics. Η Abby κατάγεται από τις ΗΠΑ και είναι απόφοιτη του τμήματος μηχανικών συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών του ΜΙΤ (Massachusetts Institute of Technology) ενω μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τη φανέλα του κολεγίου ΜΙΤ. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της μας υπογράμμισε: ''Είμαι πολύ ενθουσιασμενη με την ευκαιρία που μου δίνεται να είμαι μέλος της οικογένειας του Αιγάλεω για τη νέα χρονιά. Είμαι ευγνώμων για το πόσο ευγενικοί και φιλόξενοι είναι όλοι από τη στιγμή που ήρθα. Ανυπομονώ να δουλέψω με την ομάδα και να βρεθώ στο γήπεδο»