Εκτυπώστε τη σελίδα
03-12-2021 17:41

Pre League Γυναικών: Μετωπική ΖΑΟΝ-Αιγάλεω στο Ζηρίνειο

Η μεγάλη μονομαχία κορυφής την Κυριακή 5/12 (17.30) μεταξύ ΖΑΟΝ- Αιγάλεω για την 7η αγωνιστική είναι το παιχνίδι που κυριαρχεί και στους δυο ομίλους της Πρι Λιγκ. Από την μία το Αιγαλεω εχει ξεκινήσει με «σπασμένα τα φρένα», εχει 6/6 νίκες, 18 βαθμούς, ένα χαμένο σετ και το μομέντουμ και θέλει το τρίποντο για να ξεφύγει με +7 και ουσιαστικά να «κλειδώσει» την πρώτη θέση του Α’ ομίλου. Από την άλλη ο δεύτερος ΖΑΟΝ που βρίσκεται στο -4 από την κορυφή, στο Ζηρίνειο μεταμορφώνεται, παίζει δυνατά και αποφασιστικά και στοχεύει να «φρενάρει» το Σίτι και να πάρει τη νίκη, η οποία θα του δώσει τη δυνατότητα να πλησιάσει στην κορυφή. Στο ματς του πρώτου γύρου το Αιγάλεω ειχε επικρατήσει με καθαρό 3-0.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζει η κόντρα Μακεδόνων-Κορίνθου, με τους φιλοξενούμενους μετά από τρεις σερί ήττες να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και την διεκδίκηση της τρίτης θέσης ενώ οι γηπεδούχες πολύ βελτιωμένες το τελευταίο διάστημα, παλεύουν όλα τα ματς και δημιουργούν εκπλήξεις.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την κόντρα Πανιωνίου-Πεύκων με τις φιλοξενούμενες να θέλουν ένα ακόμη διπλό για να κατοχυρώσουν την παραμονή τους στην τριάδα και να πάρουν διαφορά ασφαλείας σε περίπτωση βαθμολογικής απώλειας της Κορίνθου στα Κύμινα. Από την άλλη ο Πανιώνιος που πάλεψε στο Αιγάλεω, και δεν εχει νίκη ακόμη, με την βοήθεια των φιλάθλων του θα τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στον Β ομιλο ξεχωρίζει η δυνατή κόντρα Απόλλωνα Καλαμάτας-ΧΑΝΘ, δύο ομάδες που κατέχουν την δεύτερη και τρίτη θέση στον όμιλο.Ο επίσης πρωτοπόρος και αήττητος Βότσης υποδέχεται τα δυνατά Βριλήσσια που βρίσκονται σε ανοδική πορεία ενώ η Άρτεμις Κορυδαλού αντιμετωπίζει τον απρόβλεπτο ΓΣ Ηλιούπολης με στόχο να «σπάσει το ρόδι» και να πάρει την πρώτη της νίκη στην κατηγορία

Pre League Γυναικών - Α' όμιλος - 7η αγωνιστική

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Δ.Α.Κ. Κυμίνων 18.00: Α.Σ. Μακεδόνες - Α.Σ.Π. Κόρινθος

Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Δρανίτσας, Γραμματεία: Ιωαννίδου, Παρατηρητής: Κουκουμάκας.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Ανδρέας Βαρίκας 13.00: Γ.Σ. Πανιώνιος - Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων

Διαιτητές: Μιχαήλογλου, Λιδωρικιώτη, Γραμματεία: Παπανικολάου, Παρατηρητής: Παπαδόπουλος Β.

Ζηρίνειο 17.30: Ζ.Α.Ο.Ν. - Α.Ο. Αιγάλεω
Διαιτητές: Προκοπίου, Κυργιαλάνη, Γραμματεία: Κρητικού, Παρατηρητής: Παγκοζίδης.

Pre League Γυναικών - Β' όμιλος - 7η αγωνιστική

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Βότση 18.00: Α.Π.Σ. Ναύαρχου Βότση - Φ.Ο. Βριλησσίων

Διαιτητές: Παπακοσμάς, Γιωγιού, Γραμματεία: Σιδηρά, Παρατηρητής: Σιδηράς.

Παραλίας 18.00: Απόλλων Καλαμάτας - Χ.Α.Ν.Θ.
Διαιτητές: Χανδρινός, Σπίνας, Γραμματεία: Βλαχούδη, Παρατηρητής: Τσουμελέας.

2ο Κορυδαλλού 19.00: Α.Γ.Σ. Άρτεμις - Γ.Σ. Ηλιούπολης
Διαιτητές: Μαριδάκης, Μάλφας, Γραμματεία: Καλιγέρη, Παρατηρητής: Καπαντάης.

Βαθμολογία  Α ομίλου ΕΔΩ

Βαθμολογια Β ομίλου ΕΔΩ