Εκτυπώστε τη σελίδα
23-11-2019 00:18

Pre League: Αμφίρροπες αναμετρήσεις σε Ζηρίνειο, Αιγάλεω, Μοσχάτο

Μετά την απρόβλεπτη 6η αγωνιστική με τις πολλές νίκες των φιλοξενούμενων, την σκυτάλη παίρνει η 7η αγωνιστική της Πρι λιγκ η οποία θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις.

Το πρώτο σερβίς της αγωνιστικής γίνεται στην Κόρινθο. Η ομώνυμη ομάδα μετά από μια δύσκολη ψυχολογικά έβδομάδα που δημιούργησε ο βαρύτατος τραυματισμός της Στέλλας Λαγουδακη, παρά την μεγάλη νίκη στα Κύμινα, υποδέχεται την δεύτερη της βαθμολογίας ΑΕΚ, με στόχο ένα ακόμη τρίποντο, το οποίο προπονητής και συμπαίκτριες θέλουν να της το αφιερώσουν.

Από την άλλη η Ένωση, με προπονητή τον Γιωργο Μπακοδήμο που μεταβάλλεται σταθερά σε μονιμο κόουτς, βρίσκεται σε ανοδική πορεία με τρεις σερί νίκες. Οι «κιτρινόμαυρες» ποντάρουν στην καλή τους ψυχολογία και θα παλέψουν για να επεκτείνουν το σερί και να κρατήσουν επαφή με τις πρωτοπόρες Αμαζόνες. Ιδιαίτερο παιχνίδι για την ακραία Φωτεινή Μπίσκου, η οποία τα τελευταία δυο χρόνια έχει παίξει διαδοχικά στις δύο ομάδες και από πέρυσι το καλοκαίρι επέστρεψε και παλι στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Οριακή μονομαχία στο Αιγάλεω, όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τα Βριλήσσια.Οι γηπεδούχες μετά από δύο σερί ήττες με Βότση και Λαμία, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση. Από την άλλη οι φιλοξενούμενες μετά την εντός έδρας ήττα από τις Αμαζόνες, θέλουν το τρίποντο για να ξαναμπούν στην τετράδα και να αντιμετωπίσουν με ηθικό, το επόμενο εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στον ΖΑΟΝ.

Απρόβλεπτο ματς στην ουδέτερη έδρα του Μοσχάτου, με δύο ομάδες που είναι ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο. Ο ταλαιπωρημένος Πανιώνιος με υπηρεσιακή προπονήτρια την Εβιτα Αθανασοπούλου, θα προσπαθήσει να πετύχει δεύτερο σερί τρίποντο και να μπει στην πεντάδα. Από την άλλη οι Μακεδόνες με την πλάτη στον τοίχο,  μετά την εντός έδρας ήττα από την Κόρινθο που τους έριξε στην προτελευταία θέση, θα παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει βαθμολογική και αγωνιστική ανάσα.

Ντερμπι στο Ζηρίνειο, με τον γηπεδούχο ΖΑΟΝ που βρίσκεται στην τρίτη θέση να υποδέχεται την δυνατή Λαμία που παλεύει όλα τα παιχνίδια. Η ομάδα της Κηφισιάς μετά την νίκη-ανάσα στην Θεσσαλονίκη, θέλει να πετύχει νίκη και παλι στην έδρα της μετά την πρεμιέρα και να πάει με άλλο αέρα την επομενη αγωνιστική στα Βριλήσσια . Η ανταγωνιστική Λαμία από την άλλη θα επιδιώξει να σπάσει την έδρα του Ζηρίνειου και να φύγει με ένα μεγάλο διπλό από τα βόρεια προάστια

Την ευκολότερη αποστολή έχουν θεωρητικά οι πρωτοπόρες Αμαζόνες με αντίπαλο την ουραγό Άρτεμις. Η ομάδα του Στέλιου Ατσιδαύτη εχει παρει μπρος από την δεύτερη αγωνιστική και δεν σταματάει. Ήδη προέρχεται από μεγάλη νίκη μέσα στα Βριλήσσια με καθαρό τρίποντο, μετράει 4 σερί νίκες, και στοχεύει στην πέμπτη που θα την κρατήσει στην κορυφή. Από την άλλη οι φιλοξενούμενες του Γιωργου Σαραντέα, βλέπουν το ματς ως μια καλή εμπειρία αφού άλλα είναι τα παιχνίδια που πρέπει να κυνηγήσουν, ωστε να έχουν ελπίδες παραμονής.

Σε ευχάριστη έκπληξη εξελίσσεται η ΧΑΝΘ η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 11 βαθμούς και δείχνει ότι έχει πολλές ελπίδες για εύκολη σωτηρία και καλό τελικό πλασάρισμα. Στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και κόντρα στον Βότση που παλεύει και αυτός για την σωτηρία του, είναι το φαβορί της νίκης.  

Pre League - 7η αγωνιστική

Σάββατο 23 Νοεμβρίου

Κορίνθου 19.00: ΑΣΠ Κόρινθος - ΑΕΚ
Διαιτητές: Καραγιαννόπουλος, Κτενάς, Γραμματεία: Μαλκοπούλου, Παρατηρητής: Μαυρικίδης.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου

Στ. Βενέτης 17.00: ΑΟ Αιγάλεω - ΦΟ Βριλησσίων
Διαιτητές: Νικολόπουλος, Μεταξά, Γραμματεία: Καστάνη, Παρατηρητής: Τσιμπινός.

Μοσχάτου 17.30: ΓΣ Πανιώνιος - ΑΣ Μακεδόνες
Διαιτητές: Πρέντζας, Βλάχος, Γραμματεία: Νικολάου, Παρατηρητής: Πολίτης.

Ζηρίνειο 17.30: ΖΑΟΝ - ΑΟ Λαμίας 2013
Διαιτητές: Κουτσούλας, Μαριδάκης, Γραμματεία: Λυκούδη, Επόπτες: Σταυρόπουλος, Ρηγόπουλος, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης.

Στ. Καλαϊτζής 18.00: ΑΟΝ Αμαζόνες - ΑΓΣ Άρτεμις
Διαιτητές: Μαρκάτης, Οικονομοπούλου, Γραμματεία: Ακαρέπη, Παρατηρητής: Τσάκωνας.

Μ. Τσικίνας 19.00: ΧΑΝΘ - ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση
Διαιτητές: Αβραμίδης, Κυριακόπουλος, Γραμματεία: Τσιλιγγού, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

     Pre League (6 αγώνες)

  1. Αμαζόνες 15 (15-4)
    2. ΑΕΚ 14 (15-6)
    3. ΖΑΟΝ 11 (14-10)
    4. ΧΑΝΘ 11 (12-10)
    5. ΑΟ Λαμίας 10 (13-11)
    6. Πανιώνιος 9 (10-11)
    7. ΦΟ Βριλησσίων 9 (10-10)
    8. Αιγάλεω 8 (10-14)
    9. Κόρινθος 6 (9-14)
    10. ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση 6 (10-14)
    11. Μακεδόνες 5 (10-14)
    12. ΑΓΣ Άρτεμις 4 (6-16)

 

Φωτο Δημητρης Αντωνακης