Εκτυπώστε τη σελίδα
24-11-2018 01:38

Πρι Λιγκ: Ντέρμπι στη Λαμία, βατά ματς για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό

Έκτη αγωνιστική στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ και το παιχνίδι που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ανάμεσα στην πρωτοπόρο Λαμία και τον πολύ ανταγωνιστικό ΖΑΟΝ.

Οι γηπεδούχες που μέχρις στιγμής αποτελούν την μεγάλη έκπληξη της κατηγορίας καθώς παραμένουν στο ρετιρέ της βαθμολογίας, αήττητες με πέντε νίκες και το απόλυτο βαθμών (15), υποδέχονται σήμερα στις 18.00 στο «καυτό Χαλκιοπούλειο» την ομάδα της Κηφισιάς με στόχο να διευρύνουν το σπουδαίο σερί τους με ένα ακόμη τρίποντο και να κρατήσουν «ζωντανό» το όνειρο της ανόδου.

Απο την άλλη οι φιλοξενούμενες που με αυτό το ματς κλείνουν ένα κύκλο πολύ δύσκολου προγράμματος με τέσσερα εκτός έδρας ματς, στοχεύουν στο να παλέψουν σκληρά, όπως εχουν δείξει στις προηγούμενες αγωνιστικές, ώστε να σπάσουν το σερί των γηπεδούχων και να μπουν για τα καλά στην τετράδα.

Με θεωρητικά βατούς αντιπάλους αγωνίζονται και τα τρία φαβορί ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΟ. Ο δεύτερος «δικέφαλος του βορρά» που επίσης είναι αήττητος υποδέχεται την Κυριακή στη Μίκρα, το αδύναμο εκτός έδρας Αιγάλεω που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες, με στόχο το τρίποντο που θα του δώσει την ευκαιρία να μείνει μόνος στην βαθμολογία σε περίπτωση που «στραβοπατήσει» η Λαμία.

Στην Κρήτη ταξιδεύει σήμερα η τρίτη ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει την έβδομη Μεσσαρά. Με την διαφορά κλάσης των δύο ομάδων να είναι μεγάλη, οι «κιτρινόμαυρες» θα επιδιώξουν με σοβαρότητα να πετύχουν την πέμπτη τους νίκη και να παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής από τους προπορευόμενους Λαμία και ΠΑΟΚ.

Ενδιαφέρον παιχνίδι στα Βριλήσσια, οπου η ανεβασμένη ομώνυμη ομάδα, με φόρα και ηθικό από την εκπληκτική ανατροπή κόντρα τον Πανιώνιο, θελει να ζευγαρώσει τις νίκες, απέναντι στην νεοφώτιστη Άρτεμις που έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα στο πρωτάθλημα, με απολογισμό μία νίκη και τέσσερις ήττες.

Στις ιδιαιτερότητες τους ματς, η επιστροφή στα Βριλήσσια του προπονητή Νίκου Μπουτσουρή ως αντίπαλου, καθώς πέρυσι βοήθησε την ομάδα των βορείων προαστίων να κερδίσει την παραμονή της, στα πλέι άουτ του πρωταθλήματος. 

Η αυλαία του σημερινού προγράμματος ολοκληρώνεται στο Ζηρίνειο, οπου ο Πανιώνιος ψάχνει νίκη-«βάλσαμο» κόντρα στον αδύναμο Ηρακλής Κηφισιάς, που θα του δώσει την δυνατότητα παραμονής στην κατηγορία. 

Την Κυριακή εκτός από τον ΠΑΟΚ κόντρα στο Αιγάλεω, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο Χολαργό στο τελευταίο ματς της αγωνιστικής, την ένατη ΧΑΝΘ με στόχο το πέμπτο φετινό του τρίποντο που θα τον διατηρήσει σταθερά στην τετράδα. 

Pre League - 6η αγωνιστική

Σάββατο 24 Νοεμβρίου

Μοιρών 16.00: ΓΑΣ Μεσσαράς - ΑΕΚ
Διαιτητές: Καραπουλάκης, Αμαργιανιτάκης, Γραμματεία: Κληματσίδα, Παρατηρητής: Βλαχάκης.

Ζηρίνειο 17.00: ΓΣ Ηρακλής Κηφισιάς - ΓΣ Πανιώνιος
Διαιτητές: Μαριδάκης, Νικολόπουλος, Γραμματεία: Μαλκοπούλου, Παρατηρητής: Τσάκωνας.

Βριλησσίων 17.45: ΦΟ Βριλησσίων - ΑΓΣ Άρτεμις
Διαιτητές: Λιδωρικιώτη, Μαύρος, Γραμματεία: Νυδριώτη, Παρατηρητής: Τουλής.

Χαλκιοπούλειο 18.00: ΑΟ Λαμίας 2013 - ΖΑΟΝ
Διαιτητές: Κολτσίδας, Μαυράκης, Γραμματεία: Τσάβου, Παρατηρητής: Παναγής.

Κυριακή 25 Νοεμβρίου

Μίκρας 1 15.30: ΠΑΟΚ - ΑΟ Αιγάλεω
Διαιτητές: Σιμίδης, Δεληκωστίδης, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ., Παρατηρητής: Καραγιάννης.

Χολαργού 18.00: Παναθηναϊκός ΑΟ - ΧΑΝΘ
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μαυρικίδου, Γραμματεία: Καρατζογλίδου, Παρατηρητής: Περρός

 

Σχετικά άρθρα