Εκτυπώστε τη σελίδα
17-11-2018 01:03

Πρι Λιγκ: Για το αήττητο σερί Λαμία, ΠΑΟΚ, γερές κόντρες για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό

Πέμπτη στροφή για το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ με το μεγάλο ντέρμπι να απουσιάζει αλλά τα φαβορί να δίνουν ενδιαφέροντα ματς εντός και εκτός έδρας.

Αρχικά η πρωτοπόρος και αήττητη Λαμία που έχει ξεκινήσει φουριόζα το πρωτάθλημα με τέσσερις σερί νίκες, δοκιμάζεται την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη με την ΧΑΝΘ, η οποία έχει στόχο την παραμονή της και έχει πετύχει μία νίκη.

Ο δεύτερος στην βαθμολογία ΠΑΟΚ που είναι επίσης αήττητος και προέρχεται από μεγάλη αλλα δύσκολη νίκη στο ντέρμπι «δικεφάλων» με την ΑΕΚ,κατεβαίνει σήμερα Σάββατο στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον ουραγό Ηρακλή Κηφισιάς και θελει το τρίποντο για να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα της Λαμίας στην συμπρωτεύουσα.

Επιστροφή στις νίκες θέλει η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται στην έδρα της, το μαχητικό Αιγάλεω με στόχο το τρίποντο που θα την διατηρήσει σε απόσταση αναπνοής από ΠΑΟΚ και Λαμία.

Στον Κορυδαλλό δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κόντρα στην δυνατή γηπεδούχο Άρτεμις, θέλει να αποδράσει με το «διπλό» ώστε να συνεχίσει να είναι στην πρώτη τετράδα και κοντά στα αλλά δυο φαβορί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Στο Μίλωνα ο Πανιώνιος υποδέχεται τα Βριλήσσια με σκοπό το τρίποντο που θα του δώσει «ανάσα» για την συνέχεια μετά από δύο σερί ήττες ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενες που έχουν τον ίδιο στόχο με τις γηπεδούχες θα παλέψουν για το πρώτο διπλό

.Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει την Κυριακή με ένα ακομη ματς, εκτός της πρωτοπορου Λαμίας, καθώς ο ΖΑΟΝ με πολύ καλή ψυχολογία μετά την νίκη στο Αιγάλεω, υποδέχεται τον Μεσσαρά για την πρώτη νίκη στο Ζηρίνειο, στο μοναδικό βατό παιχνίδι ενός πολύ δύσκολου προγράμματος που εχει η ομάδα της Κηφισιάς από την πρεμιέρα της κατηγορίας.

.Pre League - 5η αγωνιστική

Σάββατο 17 Νοεμβρίου

Ζηρίνειο 16.00: ΓΣ Ηρακλής Κηφισιάς - ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Γεωργάκη, Μαύρος, Γραμματεία: Καλογιάννη, Παρατηρητής: Καπάνταης.

Σχ. Ν. Φιλαδέλφειας 18.45: ΑΕΚ - ΑΟ Αιγάλεω
Διαιτητές: Πικραμένος, Φραγκάκης, Γραμματεία: Ταλαρού, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς.

Κορυδαλλού 19.00: ΑΓΣ Άρτεμις - ΑΟ Παναθηναϊκός
Διαιτητές: Βελώνης, Κουτσούλας, Γραμματεία: Λυκούδη, Παρατηρητής: Μαυρικίδης.

Μίλωνα 20.00: ΓΣ Πανιώνιος - ΦΟ Βριλησσίων
Διαιτητές: Μαρκάτης, Μάλφας, Γραμματεία: Παπανικολάου Γ., Παρατηρητής: Τσάκωνας.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου

Ζηρίνειο 16.30: ΖΑΟΝ - ΓΑΣ Μεσσαράς
Διαιτητές: Μεταξά, Διαμαντής, Γραμματεία: Ακαρέπη, Παρατηρητής: Πολίτης.

Μ. Τσικίνας 17.00: ΧΑΝΘ - ΑΟ Λαμίας 2013
Διαιτητές: Παπακοσμάς, Μαυρίδης, Γραμματεία: Κουμπλή, Παρατηρητής: Βανδώρος.

Σχετικά άρθρα