Εκτυπώστε τη σελίδα
14-04-2018 19:36

Pre League: Στο Καρπενήσι το Λαμία-Πετρούπολη

Την Κυριακή 15/4 και ώρα 17.00 στο κλειστό του Καρπενησίου και οχι στο "Χαλκιοπούλειο" θα διεξαχθεί τελικά ο 3ος αγώνας των πλέι άουτ της Pre League, ανάμεσα στον ΑΟ Λαμίας και στον ΓΣ Πετρούπολης.
Οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες 1-1 νίκες και ο νικητής του κυριακάτικου αγώνα θα κερδίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Ο ηττημένος θα παίξει με των ΦΟ Βριλησσίων για μία θέση παραμονής στην Pre League της επόμενης περιόδου.

Διαιτητές: Θεμελής, Κατσιούλης, Γραμματεία: Καραγκούνη, Παρατηρητής: Αντωνούλης.

Σχετικά άρθρα

  • Η Λαμία επέβαλλε το δικό της «νόμο» και ανέβηκε στην τρίτη θέση
    Σε «εξολοθρευτή» των ομάδων των βορείων προαστίων εξελίσσεται η Λαμία, η οποία μετά τις Αμαζόνες, επικράτησε και του μαχητικού ΖΑΟΝ στο Χαλκιοπούλειο με 3-1 (25-22, 24-26, 25-12, 25-21) σετ στο μεγάλο ντέρμπι για την 18η αγωνιστική της Πρι Λιγκ, και ανέβηκε στην τρίτη θέση.
  • Απόδραση θρίλερ της Λαμίας απο το Αιγάλεω με 2-3
    Εντυπωσιακή η Λαμία σημείωσε την πέμπτη σερί νίκη της στην Πρι Λιγκ στο Αιγάλεω με 2-3 και πλησίασε στον πόντο τον τρίτο ΖΑΟΝ,τον οποίο υποδέχεται στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική.
  • Διπλό ανόδου για τον Απόλλωνα Καλαμάτας στην Πετρούπολή
    Πολύ σκληρός για να χάσει αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ο Απόλλωνας Καλαμάτας, καθώς επιβλήθηκε με 0-3 (20-25, 19-25, 23-25) του ΓΣ Πετρούπολης στο ντέρμπι κορυφής για την 16η αγωνιστική του Α΄ομίλου της Α2 γυναικών.
  • «Κλείδωσε» τετράδα η Λαμία και «βύθισε» τα Βριλήσσια
    Σημαντικό «διπλό» για τη Λαμία μέσα στα Βριλήσσια με 1-3 για την 15η αγωνιστική της Πρι Λιγκ. Η ομάδα της Φθιώτιδας με το τρίποντο αυτό, «κλείδωσε» την τετράδα αφού απομακρύνθηκε στο +8 από το πέμπτο Αιγάλεω και πήρε ψυχολογία γα το ντέρμπι με τις Αμαζόνες που ακολουθεί στην έδρα της.
  • Σπουδαία νίκη για τη Λαμία στον Κορυδαλλό
    Δύσκολη νίκη με ανατροπή, πήρε η Λαμία στον Κορυδαλλό κόντρα στην Άρτεμις με 2-3 για την 14η αγωνιστική της Πρι Λιγκ. Οι γηπεδούχες αν και προηγήθηκαν με 2-1 δε μπόρεσαν στη συνέχεια να αντισταθούν στην αντεπίθεση διαρκείας των φιλοξενούμενων που γύρισαν το ματς και πήραν το τάι μπρέικ με περίπατο.