Εκτυπώστε τη σελίδα
19-12-2021 15:07

Επέστρεψε στον πάγκο του Κέρκη Σάμου ο Αντώνης Παπαδόπουλος (vid)

O πολύπειρος προπονητής Αντώνη Παπαδόπουλος επέστρεψε στον πάγκο του Κέρκη Σάμου, οποίος είχε λύσει την συνεργασία του πριν λίγες μέρες με τον Αργύρη Ψάρρα που είχε αναλάβει αρχικα το περασμένο καλοκαίρι. H συνεργασία των δύο πλευρών θα έχει ορίζοντα για ενάμιση  χρόνο, και θα αφορά και την σεζόν 2022-23.

Η διοίκηση του Κέρκη ανακοίνωσε την επιστροφή του Παπαδόπουλου στην ομάδα με ένα χιουμοριστικό βιντεάκι που έχει βάση την κλασική κωμική ταινία «Λούφα και παραλλαγή»:

«Το ΔΣ του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου ανακοινώνει την πρόσληψη για ένα μισή χρόνο του προπονητή Αντώνη Παπαδοπούλου. Ο Αντώνης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς, ήταν μέλος της μέχρι στιγμής μεγαλύτερης επιτυχίας στην ιστορία της ομάδος μας. Καλώς ήρθες ξανά Αντώνη!"

Βιογραφικό Αντώνη Παπαδόπουλου

Ο Αντώνης Παπαδόπουλος γεννήθηκε 4 Αυγούστου 1972. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών και στην μακροχρόνια, πλέον των είκοσι ετών, προπονητική του καριέρα διετέλεσε προπονητής σε ομάδες με παρουσία στην Α1 και Α2 κατηγορία: Α.Σ. Κέρκης Σάμου, Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας, Α.Ο. Μαρκόπουλου, ΑΕΚ, Φοίνικα Σύρου, Εθνικό Πειραιά, ΓΑΣ Παμβοχαϊκός ενώ το 2019 οδήγησε τον Μίλωνα και πάλι στη Volley League ανδρών.

Media