Εκτυπώστε τη σελίδα
11-07-2014 19:04

«Την Δευτέρα θα ξέρω αν θα είμαι στον πάγκο του Άρη»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Υψηλές παρουσίες στο 15ο NOVA Beach Volley Tournament στον Ποταμό της Επανομής. Ο «βασιλιάς» της άμμου για σειρά ετών και νυν προπονητής βόλεϊ σάλας αντρών στην υψηλότερη κατηγορία, Γιώργος Γιάτσης, δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί την Παρασκευή (11/7) στους αγώνες και να στηρίξει με την παρουσία του τις προσπάθειες των αθλητών.

Σχετικά με τη διοργάνωση, στην οποία και ο ίδιος είχε πάρει μέρος παλαιότερα, όταν ήταν ακόμη αθλητής μπιτς βόλεϊ (και μάλιστα είχε πάρει την πρώτη θέση), δήλωσε ο Γιάτσης (στη φωτογραφία εικονίζεται με τη σύζυγό του και τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη): «Πάντα τα τουρνουά NOVA Beach Volley είναι υψηλού επιπέδου και με χαρά διαπιστώνω ότι η. καλή παράδοση συνεχίζεται! Ο κόσμος που θα παρακολουθήσει τους αγώνες μέσα στο Σαββατοκύριακο είμαι σίγουρος ότι θα απολαύσει μεγάλες μάχες στην άμμο».

Με την ευκαιρία της παρουσίας του, ο Γιάτσης μίλησε και για το μέλλον του στο βόλεϊ σάλας. Είπε: «Την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει αν είμαι προπονητής στον Άρη την ερχόμενη σεζόν. Τότε θα αποφασιστεί οριστικά τι πρόκειται να γίνει».

novasports.gr

Διαβάστηκε 463 φορές