Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
29-08-2013 14:51

Η ΕΑΠ απαιτεί την επανάληψη του πρωταθλήματος παίδων

Όπως ανακοίνωσε, η ΕΑΠ προχώρησε την κατάθεση Εξώδικης-Πρόσκλησης προς την Ε.Σ.ΠΕ.Π., με την οποία απαιτεί την επανάληψη του Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων. Παράλληλα, ο σύλλογος -που δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ για την υπόθεση της «πλαστοπροσωπείας»- τονίζει ότι θα κινηθεί με κάθε νόμιμο μέσο απέαντι σε αυτούς που διέσυραν το βόλει και την ΕΑΠ.

«Μετά και την δικαίωση του σωματείου μας με την υπʼ αριθμ. 66/8.8.2013 απόφαση του Α.Σ.Ε.Α.Δ., προχωρήσαμε στην κατάθεση Εξώδικης-Πρόσκλησης προς την Ε.Σ.ΠΕ.Π., για την διεξαγωγή και τη ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Παίδων και την ανάδειξη πρωταθλητή Πελοποννήσου. Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Π. θα προχωρήσει άμεσα στην διεξαγωγή του και να μην υποπέσει για άλλη μια φορά σε παρανομία.

Ώστε να δοθεί η δυνατότητα στα παιδιά, τόσο του σωματείου μας όσο και των υπολοίπων που είχαν προκριθεί στο Final-Four, να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, αλλά και την μοριοδότηση που παράνομα στερήθηκαν. Η Ε.Α.Π., υπερασπιζόμενη τόσο την Ιστορία της, αλλά το μόχθο και τα όνειρα των αθλητών της και των γονέων τους, θα κινηθεί με κάθε νόμιμο μέσο για την τελική δικαίωση, για τον οποιοδήποτε, που στο βωμό των προσωπικών επιδιώξεων του, διέσυρε το Βόλεϊ, την ίδια και τους αθλητές της».

Σχετικά άρθρα