Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
Εκτυπώστε τη σελίδα
21-07-2013 20:00

Ολοκληρώθηκε η Σχολή προπονητών στη Κύπρο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχολή προπονητών στη Κύπρο, σήμερα Κυριακή 21 Ιουλίου 2013. Συνολικά συμμετείχαν 40 υποψήφιοι προπονητές από όλο το «νησί». Τα πρακτικά μαθήματα πραγματοποιήθηκαν στο Θεμιστόκλειο αθλητικό κέντρο Λεμεσού.
Μεταξύ άλλων διδάχτηκαν μαθήματα για το ντόπινγκ, το fair play, coaching, διάφορες τεχνικές και τακτικές, πρώτες βοήθειες, σερβίς , πάσα, υποδοχή, επιθετικοί συνδυασμοί, άμυνα, μπλοκ και πολλά άλλα.Ανάμεσα στους διδάσκοντες ήταν και οι Αντώνης Παπαδόπουλος, Πέτρος Πατσιάς, Κώστας Παναγίδης, Γιαννάκης Χριστοφόρου, Μάρω Νικολάου και Έλενα Αβραάμ.
Ο κύκλος των μαθημάτων έκλεισε με την κ. Αβραάμ, η οποία δίδαξε Αθλητική Ψυχολογία, παρουσιάζοντας θέματα όπως, Αθλητική Ψυχολογία και γονείς, αυτοσυγκέντρωση, πίεση και αντιμετώπισή της, συνοχή ομάδας και διάφορα άλλα σημαντικά ζητήματα γύρω από το βόλεϊ  και την ψυχολογία.
Στις 27-28 Ιουλίου 2013 θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των υποψηφίων προπονητών. Την πρώτη μέρα θα γίνουν οι πρακτικές εξετάσεις στο Θεμιστόκλειο και την επόμενη οι γραπτές, στο ξενοδοχείο «Αρσινόη».

 









Σχετικά άρθρα

  • Έβαλε μυαλό η Τουρκία και σταμάτησε όλα τα πρωταθλήματα
    Έβαλε μυαλό τελικά η Τουρκία, η οποία αν και αρκετά καθυστερημένα αποφάσισε την αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητες μέχρι νεοτέρας λόγω της εξάπλωσης του COVID-19.
  • Οι όμιλοι των γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο
    Στη Λωζάνη πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον καθορισμό των ομίλων στις γυναίκες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στην Ιαπωνία. Το Τόκιο θα φιλοξενήσει την 32η Ολυμπιάδα και έγιναν γνωστοί οι δύο όμιλοι των 12 χωρών που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση από 24 Ιουλίου έως 9 Αυγούστου.
  • Οι όμιλοι των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο
    Στη Λωζάνη πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις των ομίλων ανδρών-γυναικών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο. Οι 12 ομάδες που πήραν το εισιτήριο για την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των 6.
  • Κέρδισε τις εντυπώσεις στην Κύπρο η Θέτιδα Βούλας
    Την τέταρτη θέση κατέκτησε η Θέτιδα η οποία πήρε μαζί με τον Ολυμπιακό μέρος στο 2ο τουρνουά της Κύπρου. Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στους αγώνες, ηττήθηκε στο μικρό τελικό από την Ταργκοβίτσε με 3-2 σετ (23-25, 25-23, 19-25, 25-21, 15-9) και πήρε την τέταρτη θέση.
  • Πρώτος και αήττητος ο Ολυμπιακός στο τουρνουά της Κύπρου
    Ιδανικά ολοκλήρωσε την παρουσία του στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου ο Ολυμπιακός ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 3-1 σετ του Ερυθρού Αστέρα, στον μεγάλο τελικό και πανηγύρισαν μαζί με τους Κύπριους οπαδούς των "ερυθρόλευκων" που έδωσαν δυναμικό παρών ολες τις ημέρες των αγώνων.