Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
05-07-2015 18:15

Μία...αναποφάσιστη μπάλα (video)

Τον πιο παράξενο πόντο της χρονιάς πέτυχε η Μαλίκα Κάνθονγκ στον αγώνα μεταξύ Ταϊλάνδης και Ιαπωνίας. Η Ταϊλανδέζα επιτέθηκε έχοντας απέναντι της το μπλοκ των Γιαπωνέζων. Η μπάλα όμως ήταν...αναποφάσιστη και παρά το καλό στήσιμο του μπλοκ τελικά ο πόντος πήγε στην Ταϊλάνδη. 

Δείτε το βίντεο. 

Media

Σχετικά άρθρα

  • Η κούπα της Νοβάρα (video)
    Άλλη μια στιγμή για το ελληνικό βόλεϊ είχαμε χθες. Για πρώτη φορά δύο Ελληνίδες διεκδίκησαν τρόπαιο στην Ιταλία.
  • Το... κερασάκι το έβαλε η Ιαπωνία
    Η τελευταία μέρα του Παγκόσμιου Προολυμπιακού Τουρνουά γυναικών που διεξάγεται στην Ιαπωνία, μπορεί να μην είναι βαθμολογικό ενδιαφέρον (Ιταλία, Ολλανδία, Κορέα και Ιαπωνία έχουν κερδίσει τα εισιτήρια για το Ριο), ωστόσο είχε ένα μεγάλο παιχνίδι σαν... κερασάκι στην τουρτα.
  • Αυτή η κλήρωση τα είχε όλα (video)
    Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος η κλήρωση της Volleyleague τα είχε όλα. Γέλια, κλάματα και πολύ ενδιαφέρον. Δείτε τα highlights, όπως τα παρουσίασαν τα κανάλια της Nova.
  • Μέλκας: «Τα πράγματα έχουν πάρει ροή προς το καλύτερο» (video)
    Αισιόδοξος για την πορεία του Άρη τη νέα σεζόν εμφανίστηκε στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Volleyleague, ο Γιάννης Μέλκας. Ο προπονητής των «κίτρινων» σχολίασε μεταξύ άλλων το Λιγκ Καπ και τα φαβορί του πρωταθλήματος, δίνοντας ένα μικρό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ. 
  • Viva Italia! (video)
    Το ότι η Ιταλία είναι...πολύ μπροστά στο βόλεϊ και γενικά στον αθλητισμό είναι γνωστό. Αυτό έδειξαν και στο παιχνίδι της Ιταλίας με το Αζερμπαϊτζάν, στο οποίο οι γείτονες έστησαν το γήπεδο σε κεντρική πλατεία της Φλορεντίας, κάνοντας το θέαμα ακόμα καλύτερο.