1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-11-2017 22:13

Η κούπα της Νοβάρα (video)

Άλλη μια στιγμή για το ελληνικό βόλεϊ είχαμε χθες. Για πρώτη φορά δύο Ελληνίδες διεκδίκησαν τρόπαιο στην Ιταλία.


Για το ελληνικό βόλεϊ, είναι σπουδαίο να βλέπει την Ανθή Βασιλαντωνάκη και την Αθηνά Παπαφωτίου στην κορυφή  ενός εκ των πιο σημαντικών πρωταθλημάτων στην Ευρώπη.

Η κατάκτηση του Σούπερ Καπ από την Ανθή Βασιλαντωνάκη έρχεται, δύο χρόνια μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη φανέλα της Κονελιάνο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τους πανηγυρισμούς της Νοβάρα και της Ανθής.

   

v1.jpgsuper-cu.jpgv3.jpgv2.jpgv4.jpg

Media

Σχετικά άρθρα

  • Αυτή η κλήρωση τα είχε όλα (video)
    Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος η κλήρωση της Volleyleague τα είχε όλα. Γέλια, κλάματα και πολύ ενδιαφέρον. Δείτε τα highlights, όπως τα παρουσίασαν τα κανάλια της Nova.
  • Μέλκας: «Τα πράγματα έχουν πάρει ροή προς το καλύτερο» (video)
    Αισιόδοξος για την πορεία του Άρη τη νέα σεζόν εμφανίστηκε στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Volleyleague, ο Γιάννης Μέλκας. Ο προπονητής των «κίτρινων» σχολίασε μεταξύ άλλων το Λιγκ Καπ και τα φαβορί του πρωταθλήματος, δίνοντας ένα μικρό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ. 
  • Viva Italia! (video)
    Το ότι η Ιταλία είναι...πολύ μπροστά στο βόλεϊ και γενικά στον αθλητισμό είναι γνωστό. Αυτό έδειξαν και στο παιχνίδι της Ιταλίας με το Αζερμπαϊτζάν, στο οποίο οι γείτονες έστησαν το γήπεδο σε κεντρική πλατεία της Φλορεντίας, κάνοντας το θέαμα ακόμα καλύτερο. 
  • Επέστρεψε στα γήπεδα ο Αλεξιάδης (video)
    Το μπιτς βόλεϊ είναι η μεγάλη του αγάπη του Αλέξανδρου Αλεξιάδη και δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά του για πολύ καιρό. Περίπου τρεις μήνες από το ατύχημα που είχε στην Θεσσαλονίκη με τον συμπαίκτη του, Στράτο Καββαδά, ο Αλέξανδρος βρέθηκε στο 16ο Novasports Beach Volley Tournament, στο σπίτι του, στα Χανιά. Εκεί ο Έλληνας πρωταθλητής ανανέωσε το ραντεβού του όταν θα είναι πλέον έτοιμος να επιστρέψει. 
  • Εεε μακαρένα... (video)
    Η Αμερική έκανε κυριολεκτικά ότι ήθελε στο παιχνίδι με την Αλγερία, αλλά αυτό δεν είναι το παράξενο. Οι παίκτριες των ΗΠΑ επέλεξαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να πανηγυρίσουν τον πόντο της ομάδας τους. Δείτε το βίντεο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ