Εκτυπώστε τη σελίδα
12-11-2020 15:20

Ιταλία: Πικρή ήττα για Ζακχαίου και Στράντζαλη με 3-1 απο τη Νοβάρα

Mε σκυμμένο το κεφάλι έφυγαν από τη Νοβάρα, οι διεθνείς μας Ζακχαίου και Στράντζαλη, καθώς σε αναβληθέντα παιχνίδι της 5ης αγωνιστική για την Serie A γυναικών, ηττήθηκαν με 3-1 ( 23-25, 25-14, 27-25, 25-13)

Το παιχνίδι έγινε ένα μήνα σχεδόν μετά τον αρχικό του προγραμματισμό καθώς, η Κούνεο είχε πάνω από τρία κρούσματα κορονοϊου, στα μέσα Οκτωβρίου, τα παιχνίδια της είχαν αναβληθεί και η ομάδα είχε μπει σε καραντίνα 15 ημερών.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, οι «γάτες» παρουσιάστηκαν επηρεασμένες από την πολυήμερη καραντίνα, πήραν το πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια η πρωταθλήτρια Ευρώπής, Νοβάρα, με αντεπίθεση διαρκείας έκανε την ανατροπή και επικράτησε. Κομβικό ήταν το τρίτο σετ όπου η Κούνεο πάλεψε για να κάνει το1-2 και να εξασφαλίσει ένα βαθμό αλλά τελικά λύγισε στις λεπτομέρειες με 27-25.

Από την Κούνεο ξεχώρισαν οι Ζακχαίου η οποία τελείωσε το ματς με 14 πόντους και 7 μπλοκ και η Ουνγκουρεάνου με 16. Σε άσχημο βράδυ η Όλγα Στράντζαλη πέτυχε έναν πόντο και αγωνίστηκε μόνο στα δύο πρώτα σετ, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Αντρέα Πιστόλα, την απέσυρε στον πάγκο.

Από τις νικήτριες που ήταν ανώτερες στην επίθεση και στο μπλοκ, κορυφαία η κεντρική Αμερικανίδα Ουάσιγκτον με 19 πόντους η οποία βγήκε και Mvp της συνάντησης.

H Κούνεο που έχει 4 ματς λιγότερα από την πρωτοπόρο Κονελιάνο (30β) βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης και την Κυριακή 15/11 για την 12η αγωνιστική υποδέχεται στην έδρα της την Μπούστο Αρζίτσιο που είναι στην 9η θέση με 7 πόντους.