Εκτυπώστε τη σελίδα
24-04-2020 16:11

Αποχαιρέτησε την Πολωνία και το Λεγκιόνοβο η Όλγα Στράντζαλη

Την Λεγκιόνοβο και γενικά το Πολωνικό βόλεϊ (έπαιξε και στην Πίλα), στο οποίο αγωνίστηκε δύο χρόνια, αποχαιρέτησε η Όλγα Στράντζαλη.Η 24 χρονη διεθνής ακραία απο την Σκύδρα που ετοιμάζει βαλίτσες για τον επόμενο σταθμό της καριέρας της που πιθανότατα θα είναι η Ιταλία, με σημερινή της ανάρτηση στο λογαριασμό της στο f/b, έριξε τους τίτλους τέλους στη συνεργασία της με το συγκεκριμένο σύλλογο, o οποίος την ευχαρίστησε για την προσφορά της με απαντητική ανάρτηση.

Στο μήνυμα της η Στράντζαλη που βοήθησε το Λεγκιόνοβο να φτάσει στην τέταρτη θέση της κανονικής περιόδου μέχρι να διακοπεί αυτό από τον κορονοϊό αλλά και να προκριθεί στο final-4 του κυπέλλου, μετά και την συνομιλία της με τον πρόεδρο της ομάδας,έγραψε:  

«Δυστυχώς, έπρεπε να πάρω μια σκληρή απόφαση και ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω μετά από αυτή την καταπληκτική σεζόν στην ομάδα μου!

Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό μας επιτελείο και ιδιαίτερα τον Αλεσάντρο Τσιαπίνιi που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω μαζί του για ακόμη μια χρονιά. Έμαθα τόσα πολλά από σένα και είμαι σίγουρος ότι θα ξαναβρεθούμε στο γήπεδο.

Δεύτερον, ευχαριστώ τον DPD Legionovia Legionowo που μου έδωσε τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψω και να βελτιωθώ ως παίκτης. Τεράστιο ευχαριστώ στους οπαδούς που είναι πάντα δίπλα μας! Ήσασταν όλοι πραγματικά καταπληκτικοί

Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ πάει στους συμπαίκτες μου που είναι δίπλα μου κάθε μέρα εντός και εκτός γηπέδου. Θα μου λείψετε όλοι ????»

Η απάντηση της Πολωνικής ομάδας

«DPD Legionovia Legionowo», Όλγα θα μας λείψεις. Είναι δύσκολο για μας να στέλνουμε τέτοια μηνύματα. Η Όλγα αποφάσισε να φύγει από την ομάδα μας, και την επόμενη σεζόν να αποκτήσει παραστάσεις από την Ιταλική Serie A.Ήταν η καλύτερη σεζόν στην καριέρα της, όπως ανέφερε η παίκτρια, κάνοντας ακόμη δυσκολότερο το αντίο για μας. Θα μας λείψεις και ελπίζουμε να τα ‘’πούμε και πάλι’’.

Όλγα σε ευχαριστούμε. Συνεχίζουμε»

Εδω να υπενθυμίσουμε ότι η 24 χρονη Στράντζαλη ολοκλήρωσε στατιστικά την σεζόν συνολικά, με 326 πόντους σε 22 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου. έχοντας πετύχει 287  από επίθεση, 20 απο μπλοκ και 19 άσους και μέσο όρο 16 πόντους.