Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
03-10-2016 16:15

Για το βήμα παραπάνω η Δερύνεια του Μέλκα

Με εντελώς νέο λουκ και με στόχο μια καλύτερη πορεία από την περσινή που την βρήκε στην 6η θέση μπαίνει στο πρωτάθλημα Α Κατηγορίας Ανδρών η Αναγέννηση Δερύνειας.

Οι «πράσινοι» με τον ανατέλλοντα ήλιο προχώρησαν σε ριζική αλλαγή στο ρόστερ τους, ενώ την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Ελλαδίτης Γιάννης Μέλκας. Οι Δερυνειώτες ενίσχυσαν την οομάδα με τρεις νέους ξένους τους Σέρβους Φιλίπας (διαγώνιος) και Μεντούριτσα (κεντρικός) και τον Κουβανοαμερικανό Ντάτσε.

Ταυτόχρονα, προχώρησαν σε αρκετές μεταγραφές από την εγχώρια αγορά, ενώ παρέμεινε και το τοπικό στοιχείο που ανέκαθεν συνάδει με την πετοσφαιρομάνα Αναγέννηση.


Ο Ελλαδίιτης προπονητής της Αναγέννησης Γιάννης Μέλκας ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ότι «η ομάδα φέτος κτίστηκε με στόχο μια καλύτερη πορεία από την περσινή.  Θέλουμε να αποκτήσουμε ομοιογένεια λόγω των πολλών αλλαγών που έχουμε στην ομάδα». Δυόμισι εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος η Αναγέννηση μπήκε στο ρυθμό των φιλικών αγώνων και ήδη αντιμετώπισε την Ανόρθωση και την Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα.

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν την Ανόρθωση στο Γήπεδο Δερύνειας.


Το πρόγραμμα
Α Γύρος
1η αγ.Ανόρθωσις (Εντός)
2η αγ.Ομόνοια (Εντός)
3η αγ.PokkaAEKαραβά (Εκτός)
4η αγ.Παφιακός (Εντός)
5η αγ .Ε.Ν.Παραλιμνίου (Εκτός)
6η αγ.ΑΠΟΕΛ (Εντός)
7η αγ. Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα (Εκτός)


Β Γύρος
8η αγ. Ανόρθωσις (Εκτός)
9η αγ. Ομόνοια (Εκτός)
10η αγ. PokkaAEKαραβά (Εντός)
11η αγ. Παφιακός (Εκτός)
12η αγ. Ε.Ν.Παραλιμνίου (Εντός)
13η αγ. ΑΠΟΕΛ (Εκτός)
14η αγ. Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα (Εντός)