Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
25-08-2015 20:34

Χαντάβα: «Θα επιστρέψω στην Ελλάδα, όταν φτάσει σε καλό επίπεδο»

Το αγωνιστικό επίπεδο του πρωταθλήματος κρατάει την Εύα Χαντάβα μακριά απ' την Ελλάδα, όπως δήλωσε στον Σπορ FM 94,6 και την εκπομπή Playball, σχολιάζοντας την μεταγραφή της στην ρουμανική Ταργκοβίστε.

Ούτε φέτος επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα η Εύα Χαντάβα, η οποία μίλησε στον Σπορ FM 94,6 για την μεταγραφή της στην ρουμανική Ταρκοβίστε.

Η 25χρονη ακραία μίλησε για τον λόγο επέλεξε να μην επιστρέψει στην Ελλάδα, σχολιάζοντας παράλληλα την δοκιμασία της Εθνικής βόλεϊ στην Ευρωπαϊκή Λίγκα και τον στόχο του Final-4.

Για την μεταγραφή της στη Ρουμάνικη Ταργκοβίστε: «Πάντα το εξωτερικό είναι πολύ καλύτερο. Η Ταργκοβίστε είναι ένα πολύ καλό βήμα για την καριέρα μου. Έχει πολύ καλό και έμπειρο προπονητή και φυσικά οι συμπαίκτριες μου είναι γνωστές αθλήτριες στο ιταλικό πρωτάθλημα. Και φυσικά η συμμετοχή του στο CEV Cup. Έχει όλα αυτά τα χρόνια πολλούς τίτλους, δεν είναι μια τυχαία ομάδα. Δείχνει ότι έχει στόχους για πολύ ψηλότερα απ' το ρουμανικό πρωτάθλημα».

Για το τι θα την κάνει να σκεφτεί την επιστροφή της στην Ελλάδα: «Έχω αφήσει πολλά πράγματα πίσω μου για το βόλεϊ και δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να μου προσφέρει η Ελλάδα αυτά που μου προσφέρει το εξωτερικό. Όταν η Ελλάδα φτάσει σε ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο, θα ήταν χαρά μου να επιστρέψω. Εννοείται πως αυτό είναι το όνειρο κάθε αθλητή. Μακάρι να μπορούσαμε να παίζουμε στην Ελλάδα».

Για την μέχρι τώρα πορεία της Εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Λιγκ: «Σε πολλά παιχνίδια δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο και σε κάποια άλλα από δικά μας λάθη δεχτήκαμε την ήττα. Ελπίζω πως πλέον έχουμε αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε στα δύο τελευταία παιχνίδια το Ισραήλ».

Για τα παιχνίδια κόντρα στην Τουρκία: «Ήταν η αγωνιστική απραξία. Δύο μήνες το καλοκαίρι δεν μπορούσαμε να προπονηθούμε. Ο χρόνος της προετοιμασίας ήταν πολύ μικρός. Παίξαμε το πρώτο παιχνίδι μετά από 2,5 εβδομάδες προετοιμασίας. Γι' αυτό και δείχνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι πως είμαστε καλύτερες. Μας έλειπαν παιχνίδια, μπήκαμε στο γήπεδο χωρίς να έχουμε παίξει καν φιλικά».

Για τον στόχο του Final-4: «Όλες οι ομάδες είναι στα μέτρα μας, το πιστεύαμε από την αρχή. Όλες τις έχουμε κερδίσει από μια φορά και αυτό δείχνει πως μπορούμε να περάσουμε στο Final-4 και γιατί όχι κάτι παραπάνω. Το Final-4 ήταν ο πρώτος στόχος. Χαίρομαι πολύ που είμαστε σ' αυτή τη θέση».

Για τα παιχνίδια κόντρα στο Ισραήλ: «Η έδρα του Ισραήλ δεν είναι εύκολη. Παίζει διαφορετικό στιλ βόλεϊ, λίγο πιο παλιό. Γι' αυτό έχει φέρει τέτοιο ανακάτεμα σε όλες τις ομάδες. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, πρέπει να παίξουμε προσεκτικά».

Για το δέσιμο της ομάδας: «Όλες έχουμε τους ίδιους στόχους, έχουμε όρεξη για προπόνηση και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Πηγή: sport-fm.gr

 

Σχετικά άρθρα