Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
23-07-2014 17:24

Η Λαμπρινίδου στην Ιταλία

Απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ η Μαρία Λαμπρινίδου, που θα συνεχίσει την καριέρα της στο εξωτερικό. Η «Ένωση» προσπάθησε να κάνει το μεγάλο «μπαμ» αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό.

Η διεθνής αθλήτρια ενημέρωσε τον Χρήστο Δούκα ότι έχει συμφωνήσει με ομάδα της Ιταλίας και τον ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον.


6 σχόλια

  • Comment Link tisr21 Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014 15:11 posted by tisr21

    δεν εχω καμια σχεση με τον aektzis αλλα η λαμπρινιδου καλα εκανε και επελεξε το εξωτερικο απο εμας που θα παμε με το ζορι για 4αδα χρηματα δεν τησ χρωσταμε απο οτι ξερω ο παπαδημητριου μονο με την κισσ εχει καπιες εκρεμοτιτες επισης τα χρει ειναι απο πολυ παλια που ειτανε ο ανατολιωτακης στην ερα

  • Comment Link founes Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014 08:38 posted by founes

    μπορει να ειναι απο την αλλη ελληνική ομάδα που έριξε χυλότιτα που ως γνωστον τρολάρουν παντου κ τους παντες....

  • Comment Link aekfan Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 19:09 posted by aekfan

    κύριοι δεν είναι αεκτζής, είναι ο tisr21 ή κάπως έτσι και τρολάρει εδώ και μήνες με ασυνάρτητα εσκεμμένα ποστ. Μην του απαντάτε. Δεν ξέρει καν ποια είναι η λαμπρινίδου. Να πω ένα μπράβο στην κοπέλα που κυνηγάει το όνειρό της. Και ως φίλος της αεκ να της πω να συνεχίσει και να μη διανοηθεί να γυρίσει.

  • Comment Link kalxas21 Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 18:26 posted by kalxas21

    φίλε aektzis νομίζω οτι η μνήμη σου ειναι επιλεκτική !!! Την αθλήτρια κατέφεραν κάποιοι απο την ομάδα να την απαξιώσουν και να την διώξουν...Κατέληξε Μαρκόπουλο κ μετά βρήκε την ηρεμία της στο εξωτερικό.
    Να είναι καλα κατι προεδράρες που της χρωστάνε ακομα λεφτά και δεν την θέλανε οπως και κάποιοι προπονηταράδες...

  • Comment Link Θ.7 Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 16:27 posted by Θ.7

    aektzis τήν διώξατε μέ τόν χειρότερο τρόπο αφού είχε βοηθήσει τήν ομάδα καί τήν αναγκάσατε νά πάει Μαρκόπουλο,κόψε τά ληγμένα γιατί θολωνουν τήν μνήμη.....