Εκτυπώστε τη σελίδα
04-04-2019 21:08

Η άνοδος του γυναικείου βόλεϊ στα μάτια του Κοβάσεβιτς και το ρεκόρ που κυνηγάει η Χριστοδούλου

Μετά από 4 χρόνια στην Ελλάδα, ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς βλέπει την άνοδο του γυναικείου βόλεϊ. «Με αργά αλλά σταθερά βήματα ανεβαίνει το επίπεδο» δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Σερρών.
Από την πλευρά της, η αρχηγός της ομάδας Στέλλα Χριστοδούλου κυνηγά τα 8 τρόπαια της Ρούξι Ντουμιτρέσκου, ρεκόρ που δεν έχει στο μυαλό της, παρά μόνο πως να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να φτάσει στη κατάκτηση του τίτλου.

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς (Προπονητής Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.): «Το Ελληνικό γυναικείο βόλεϊ ανεβαίνει επίπεδο»

«Ευχαριστούμε τις Σέρρες για την φιλοξενία. Οι συνθήκες είναι καλές και είμαι σίγουρος ότι όλοι θα περάσουμε ένα ευχάριστο διήμερο. Όλες οι ομάδες ήρθαν με φιλοδοξίες. Κανείς δεν ήρθε για να χάσει. Έχουμε στόχο το κύπελλο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Είχαμε κάποιες ατυχίες φέτος, όπως με τον τραυματισμό της Χίπε, όμως ο Ολυμπιακός έχει βάθος πάγκου και αθλήτριες με ποιότητα που μας δίνουν λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Θα ήθελα να πω κάτι για το Ελληνικό γυναικείο βόλεϊ. Μετά από 4 χρόνια στην Ελλάδα βλέπω πως βήμα βήμα ανεβαίνει το επίπεδο. Με αργά βήματα όμως συμβαίνει. Το βλέπεις με τον Ολυμπιακό με τις πορείες που έχει κάνει στο Challenge Cup, τον ΑΟ Θήρας φέτος και το γεγονός ότι η Εθνική σας ομάδα προκρίθηκε στο Ευρωβόλεϊ».

Στέλλα Χριστοδούλου (Αρχηγός Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.): «Ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος να κατακτά τρόπαια»

«Ευχαριστούμε τον Δήμο Σερρών για την φιλοξενία και για την άριστη διοργάνωση. Ευχαριστούμε επίσης τα ΜΜΕ που καλύπτουν αυτό το μεγάλο γεγονός αλλά και την ΕΡΤ για προβολή σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, υγεία στις αθλήτριες και είμαι σίγουρη ότι ο κόσμςο θα ευχαριστηθεί υψηλού επιπέδου αγώνες»

Για το 1ο της Κύπελλο και πως περιμένει πλέον το 8ο: «Το πρώτο κύπελλο πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση. Η δίψα δεν σταματάει ποτέ και κάθε χρόνο θες περισσότερα. Ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος να κατακτά τρόπαια και αυτό θα κάνουν και στις Σέρρες».

Αν έχει στο μυαλό της το ρεκόρ: «Δεν το έχω στο μυαλό μου. Σίγουρα θα είναι όμορφο να πιάσω την Ντουμιτρέσκου, όμως πάνω απ'όλα θέλω η ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της».