Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
07-02-2017 22:17

Ιστορικός αγώνας στην Κρήτη

Σε έναν αγώνα «παράσημο» για τον ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την φάση των 16 του κυπέλλου ανδρών.
Για τους γηπεδούχους ο αυριανός αγώνας είναι πολύ σημαντικός καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας βόλεϊ θα αντιμετωπίσει μια ομάδα του βεληνεκούς του Παναθηναϊκού ενώ το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο.

«Εμείς προσπαθούμε να διοργανώσουμε μια γιορτή και για τον κόσμο και για τον Παναθηναϊκού και θέλουμε να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε», είπε ο Δημήτρης Ζλατιλίδης με τον Θρακιώτη τεχνικό του ΟΦΗ να συμπληρώνει: «Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και ο κόσμος στο Ηρακλειο πρώτη φορά θα έχει την ευκαιρία να δει ένα τέτοιο παιχνίδι. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι κατ εξοχήν ποδοσφαιρικός αλλά τώρα είναι μια καλή ευκαιρία για να δει και μια ομάδα υψηλού επιπέδου όπως είναι ο Παναθηναϊκός».

Από την άλλη μεριά, ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει στην Κρήτη χωρίς προβλήματα και αναζητά το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. Ο πασαδόρος του ΠΑΟ, Θάνος Μαρούλης δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας: «Πρόκειται για ένα επικίνδυνο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαυθούμε και να δείξουμε χαλαρότητα, καθώς ο ΟΦΗ διαθέτει παίκτες με εμπειρία από Α1 και θα ρισκάρει, γιατί μόνο κέρδη μπορεί να έχει από το συγκεκριμένο ματς. Θέλουμε ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα μας χωρίς να αφήσουμε το παραμικρό δικαίωμα στον αντίπαλο. Τα νοκ άουτ παιχνίδια είναι πάντα επικίνδυνα και για εμείς το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι να περάσουμε στο Final-4 και να διεκδικήσουμε το Kύπελλο».