Εκτυπώστε τη σελίδα
02-02-2017 00:06

Οι Μακεδόνες στα προημιτελικά, 3-0 τον Αίαντα Κιλκίς

Οι Μακεδόνες έβαλαν τέλος στην όμορφη πορεία του Αίαντα Κιλκίς στο κύπελλο γυναικών. Η ομάδα των Μακεδόνων νίκησε με 3-0 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του θεσμού και η ομάδα του Κιλκίς θα έχει να θυμάται την πορεία της μέχρι τους «16».
Μπροστά σε αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο ΔΑΚ Κιλκίς, ο Αίας ήταν ανταγωνιστικός ειδικά στα δύο πρώτα σετ (στο πρώτο ήταν πάντα 2-3 πόντους πίσω στο σκορ ενώ στο β’ οι δύο ομάδες συμβάδιζαν μέχρι το 11-11), αλλά οι Μακεδόνες είχαν τις λύσεις και την… ταχύτητα πάνω στο φιλέ για να «καθαρίσουν» τον αγώνα.

Τα σετ: 0-3 (20-25, 17-25, 14-25)

ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Αλατζόγλου): Καρδαμανίδου, Σωτηρίου, Παρασκευαΐδου, Κυριακίδου, Νικολαΐδου, Λάγιου, Βλάχου-λ / Καντίδου, Κοτίδου.
ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Σκουλικάρης): Τοάζι, Σαγκάρντια, Δραγουμάνου, Καραφουλλίδου, Πολυνοπούλου, Στεφανίδου., Μυρίδου -λ/ Τσαγκαράκη-λ, Σπανού, Παπαδοπούλου, Ευθυμιάδου

Σάκης Αλατζόγλου: «Για μας ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία τη χαρήκαμε και την απολαύσαμε. Είχαμε την τύχη να παίξουμε με μια πολύ καλή ομάδα και μπορεί να χάσαμε τον αγώνα, αλλά κερδίσαμε πολλά περισσότερα. Εμείς παίξαμε αυτό που μπορούσαμε κι ο κόσμος είδε βόλεϊ επιπέδου και το χάρηκε, όπως χαρήκαμε κι εμείς αυτό το ταξίδι».

Μανώλης Σκουλικάρης: «Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με αρκετή ένταση και πίεση από την αντίπαλη ομάδα, αλλά όταν βρήκαμε το ρυθμό μας κερδίσαμε εύκολα. Ήταν ένα καλό τεστ και τώρα περιμένουμε την κλήρωση της Παρασκευής».

Σχετικά άρθρα