Εκτυπώστε τη σελίδα
26-03-2016 20:23

Χριστοφιδέλης: «Κλέψαμε την πρόκριση από τον Παναθηναϊκό»

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης εκ των κορυφαίων της νίκης της Κηφισιάς επί του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στην απώλεια του Γιοβάνοβιτς καθώς και στην θέληση που έκρινε την αναμέτρηση.
«Έχει τύχει ξανά να παίξουμε χωρίς τον Ζόραν και τα είχαμε πάει πολύ καλά. Ωστόσο ήταν απρόσμενο δεν είχαμε προετοιμαστεί για αυτό όμως δείξαμε χαρακτήρα, καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι σε ένα σημείο που ο Παναθηναϊκός έπαιζε καλύτερα από μας. Έχουμε λίγες ώρες να ξεκουραστούμε για τον αυριανό τελικό και ελπίζουμε να μπορεί να μας βοηθήσει ο Ζόραν στα δύσκολα σημεία. Η διάθεση και η θέληση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, κάτι που είχαμε και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι. Είχαμε πει πως θέλουμε να κλέψουμε το κύπελλο από τα μεγάλα φαβορί αλλά τελικά αναγκαστήκαμε να κλέψουμε την πρόκριση στον τελικό και από τον Παναθηναϊκό.», είπε αρχικά ο Κώστας Χριστοφιδέλης για να αναφερθεί στην διαιτησία «τα λάθη είναι ανθρώπινα αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι ο κόσμος έρχεται για να δει βόλεϊ. Όσο περισσότερο μένει η μπάλα στον αέρα τόσο καλύτερα. Έγιναν κάποια σφυρίγματα υπερβολικά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αδικηθήκαμε εμείς ή ο Παναθηναϊκός».

«Θέλουμε το κάτι παραπάνω τώρα»

Ο αρχηγός και πασαδόρος της Κηφισιάς Δημήτρης Νικολάκης ανέφερε: «Μία πολύ δύσκολη νίκη-πρόκριση. Θεωρώ ότι το ευχαριστήθηκε ο κόσμος, είχε ένταση, οι ομάδες το ήθελαν πολύ το ματς. Το επίπεδο δεν ήταν τόσο υψηλό αλλά είχε τρομερή θέληση και από τους δύο. Νικήσαμε ένα ματς χωρίς τον διαγώνιο μας, προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Ο Ζόραν είναι σχεδόν το 50% στην επίθεση, οπότε σκεφτείτε άλλη ομάδα αν είχε το αντίστοιχο πρόβλημα. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, άξιζε που βρέθηκε στο φάιναλ-4. Αποδεικνύουμε πως η Κηφισιά είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, έχουμε τρεις συνεχόμενες παρουσίες με δύο τελικούς. Δεν έχουμε νικήσει ακόμα σε τελικό, θέλουμε κάτι παραπάνω και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τα καταφέρουμε».