Εκτυπώστε τη σελίδα
14-03-2014 23:35

Το ρεκόρ του Χριστοφιδέλη και οι... 13 Κυπελλούχοι

Δεκατρείς αθλητές που βρίσκονται στην Καλαμάτα με τις ομάδες που θα αγωνιστούν στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου έχουν γευτεί τη χαρά της κατάκτησης ενός Κυπέλλου με τον Κώστα Χριστοφιδέλη και τον Γιώργο Στεφάνου να έχουν ξεχωριστές επιδόσεις.

Ο Χριστοφιδέλης αν πάρει την κούπα θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του Γιώργου Ντράγκοβιτς με 9 τίτλους. Ο Χριστοφιδέλης έχει πάρει 7 τίτλους με Ολυμπιακό και έναν τίτλο με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα σε βάρος του Ολυμπιακού στον τελικό του 2010.

Ο Βασίλης Κουρνέτας και ο Γιώργος Στεφάνου έχουν από 5 τίτλους με τον Κουρνέτα να τους έχει κατακτήσει όλους με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Στεφάνου είναι ο μοναδικός αθλητής που έχει πάρει Κύπελλα με τέσσερις διαφορετικές ομάδες, τον Παναθηναϊκό (2 κύπελλα), τον Ολυμπιακό, τον Ηρακλή και τη Νίκαια και μάλιστα στην Καλαμάτα το 2003.

Ο Σμαραγδής έχει 3 τίτλους με τρεις διαφορετικές ομάδες, δηλαδή, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Ηρακλή.

Οι Κοκκινάκης, Σωτηρίου του Ολυμπιακού και ο Τζελάτι του ΠΑΟΚ έχουν από 2 τίτλους. Οι δύο πρώτοι με τον Ολυμπιακό και ο Τζελάτι με τον Ηρακλή.

Οι Γιορντάνοφ, Γιούρισιτς, Μαρούλης του Ολυμπιακού έχουν από έναν τίτλο με τον Ολυμπιακό, ο Μπαμπαλιούτας έχει έναν τίτλο με τον Ηρακλή.

Οι Παπαγγελόπουλος, Σουλτανόπουλος της Κηφισιάς έχουν πάρει από ένα Κύπελλο με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αντίστοιχα.

 

* Στη φωτογραφία η Κυπελλούχος ομάδα του Ολυμπιακού το 2009