Εκτυπώστε τη σελίδα
07-11-2013 16:58

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ο Κόροιβος, 3-1 τον Ακρίτα Καλαμάτας

Μεγάλη νίκη με 3-1 πέτυχε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου στην πρεμιέρα του Κυπέλλου κόντρα στον Ακρίτα.

Οι παίκτες του Ανδρέα Γκρουμούσα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν να φύγουν από την Καλαμάτα με το ροζ φύλλο αγώνα και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Όσον αφορά το παιχνίδι η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένα στο πρώτο σετ και το έχασε με 25-23. Στο δεύτεΣρο σετ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και το κατέκτησε με 25-13. Η είσοδος φανατικών φιλάθλων του ποδοσφαίρου της Καλαμάτας στο τρίτο σετ «ξύπνησε» τους παίχτες του Ακρίτα, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουν το σετ, το οποίο κέρδισε και πάλι η ομάδα του Κοροίβου με 26-24. Το τελευταίο σετ ήταν εύκολη υπόθεση για τους παίχτες του Κοροίβου κάνοντας πάρτι στο κλειστό της Καλαμάτας και κατακτώντας το με 25-15. Επόμενος αγώνας για τη φάση του Κυπέλλου με την Ε.Α.Π. σε ημερομηνία και ώρα που θα γίνουν γνωστά τις επόμενες μέρες. Επίσης το Σάββατο 16/11 και ώρα 5:00 μ.μ. η ομάδας του Κοροίβου υποδέχεται τον Ποσειδώνα Λουτρακίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος των ανδρών. Επίσης την ίδια ημέρα και ώρα 3:00 μ.μ. οι κορασίδες υποδέχονται την ομάδα των Λεχαινών στον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων συνεχίζονται κανονικά στην ομάδα της Αμαλιάδας με τη διάθεση και τους στόχους να έχουν ανέβει στα ύψη.

Τα σετ: 25-23, 13-25, 24-26, 15-25
 
Κόροιβος (Γκρουμούσας): Τσερεγκούνης, Παναγιωτάρας Φ., Παναγιωτάρας Σ., Παπαθεοδώρου, Σωτηρόπουλος, Αποστολόπουλος, Τσαούσης, Στεργιώτης, Παρασκευόπουλος, Παναγιωτόπουλος (λ)
 
Ακρίτας: (Κουτράκης): Καρράς, Πράττης, Αλευράς, Δημητρακόπουλος, Καρούνος, Τσολάκος, Δικαιουλάκος, Μπελογιάννης, Ροβολής