Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
14-10-2017 11:08

Νίκες για Καλμαζίδη, Μέλκα, Καμπερίδη

Με νίκη ξεκίνησαν στο κυπριακό πρωτάθλημα ο Γιάννης Καλμαζίδης, ο Γιάννης Μέλκας και ο Κυριάκος Καμπερίδης.
Η Ομόνοια του Γιάννη Καλμαζίδη άρχισε νε νίκη την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου αφού με ανατροπή κέρδισε με 3-1 (19-25, 25-19, 25-23, 25-22) την πολύ ανταγωνιστική Νέα Σαλαμίνα στην οποίο πασαδόρος είναι ο Σταύρος Κασαμπαλής.   Οι δυο ομάδες πρόσφεραν ωραίο θέαμα δικαιώνοντας όσους πίστευαν ότι θα ήταν ντέρμπι ο αγώνας.

Σπουδαία «απόδραση»

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Παφιακός στη Δερύνεια με 3-1  (23-25, 25-20, 25-21, 25-21). Η ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη, αν και έπαιζε με δυο ξένους νίκησε  την πολύ καλή Αναγέννηση μέσα στο γήπεδό της με ανατροπή. Βασικοί για τον Παφιακό έπαιξαν ο Χρίστος Παπαδόπουλος και ο Άκης Ασπιώτης.

«Γαλαζοκίτρινο ποδαρικό»

Με το δεξί και κρατώντας την έδρα μπήκε στο πρωτάθλημα το ΑΠΟΕΛ που κέρδισε την Pokka ΑΕ Καραβά με 3-0 (25-11, 25-11, 25-22) . Τα δυο πρώτα σετ οι «γαλαζοκίτρινοι» ήταν πολύ καλοί, αλλά στο τρίτο οι «κιτρινόμαυροι» ήταν πλήρως ανταγωνιστικοί και ο αγώνας πήρε άλλη τροπή με το ΑΠΟΕΛ όμως να κερδίζει.  Το Αποέλ στηρίζεται στους Λούνα και Ζλάτκο Πούλκο.

Τελος, η Ανόρθωση κέρδισε στην πρεμιέρα την πολύ ανταγωνιστική Ολυμπιάς Φρενάρους με 3-1 (252-20, 29-27, 16-25, 25-20) στο «Θεμιστόκλειο» και άρχισε νικηφόρα τη σεζόν. Οι νεοφώτιστοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και ομάδα που θα κάνει ζημιές εάν δεν προσεχθεί.

Σχετικά άρθρα

  • Εσθονία: Πάτησε κορυφή η Σααρέμα του Καλμαζίδη
    Από νίκη σε νίκη καλπάζει η Σααρέμα του Γιάννη Καλμαζίδη. Ο επιτυχημένος τεχνικός μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα της Εσθονίας, κατάφερε να την μεταμορφώσει και μετά την ήττα στο ντεμπούτο του από την Ταλίν, η Σααρέμα έχει κάνει ένα εκπληκτικό σερί τεσσάρων νικών.
  • Νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ ο Γιάννης Λάϊος
    Στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο πολύπειρος Γιάννης Λάϊος, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της κυπριακής ομάδας .
  • Κυριάκος Καμπερίδης: «Κοιτάξαμε στα μάτια ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο»
    Στο πάθος των παικτριών του αλλά και στις λεπτομέρειες, (κυρίως στο τάι μπρέικ), στάθηκε ο Κυριάκος Καμπερίδης μετα τη λήξη του ντέρμπι των «αιωνίων».
  • Κέρδισε τις εντυπώσεις στην Κύπρο η Θέτιδα Βούλας
    Την τέταρτη θέση κατέκτησε η Θέτιδα η οποία πήρε μαζί με τον Ολυμπιακό μέρος στο 2ο τουρνουά της Κύπρου. Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στους αγώνες, ηττήθηκε στο μικρό τελικό από την Ταργκοβίτσε με 3-2 σετ (23-25, 25-23, 19-25, 25-21, 15-9) και πήρε την τέταρτη θέση.
  • Πρώτος και αήττητος ο Ολυμπιακός στο τουρνουά της Κύπρου
    Ιδανικά ολοκλήρωσε την παρουσία του στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου ο Ολυμπιακός ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 3-1 σετ του Ερυθρού Αστέρα, στον μεγάλο τελικό και πανηγύρισαν μαζί με τους Κύπριους οπαδούς των "ερυθρόλευκων" που έδωσαν δυναμικό παρών ολες τις ημέρες των αγώνων.