Εκτυπώστε τη σελίδα
02-01-2019 19:40

Δρίκος: «Να αποφύγουμε τις μεγαλοστομίες...»

Oι πρώτες δηλώσεις του Σωτήρη Δρίκου, ως προπονητή της ΑΕΚ

Ο Σωτήρης Δρίκος έκανε την πρώτη προπόνηση του στο ΜΕΤΣ και ως νέος προπονητής της ΑΕΚ αρκέσθηκε να πει:

«Πρώτο μέλημα μου είναι να διαχειρισθώ άμεσα τα πολλά προβλήματα, που προκύπτουν έλλειψη γηπέδου, αλλά και να φτάσει η απόδοση της ομάδας στο αθροιστικό επίπεδο της ποιότητας των παικτών. Όλα τα άλλα είναι μεγαλοστομίες και καλό είναι να τις αποφύγουμε».

Σχετικά άρθρα

  • Δρίκος: Οι λόγοι που παραιτήθηκα από την ΑΕΚ πριν το ματς από τον Ηρακλή
    Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Σωτήρη Δρίκου από την ομάδα μετά από σύντομη συνεργασία ενάμιση μήνα και ο έμπειρος τεχνικός με αποκλειστικές δηλώσεις στο volleynews.gr έδωσε την δική του διάσταση για το διαζύγιο.
  • Υποψήφιος για Φοίνικα ο Δρίκος
    Τον αντικαταστάτη του Σάσα Στεφάνοβιτς ψάχνει ο Φοίνικας, ο οποίος θέλει να αποκτήσει έναν έμπειρο προπονητή με αρκετές γνώσεις από την κατηγορία.

  • Δρίκος: «Θέλουμε τέσσερα σετ!»

    Αποστολή στην Κοζάνη: Γιάννης Κελετσέκης, Νίκος Μπουσμπούκης

    Στην στήριξη του κόσμου της πόλης της Κοζάνης αλλά και στην σπουδαιότητα του αυριανού...τελικού αναφέρθηκε ο Σωτήρης Δρίκος στην συνέντευξη τύπου ενόψει του επαναληπτικού αγώνα μπαράζ με την Ισπανία.

  • Η Πολωνία, οι λεπτομέρειες και η τοξικότητα
    Από το βράδυ της 12ης Μαΐου, όταν και συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά οι παίκτες της Εθνικής Ανδρών στην Θεσσαλονίκη, μέχρι το βράδυ της 9ης Αυγούστου, όπου στην «Ντβόρανα Τάμπορ» του Μάριμπορ, έπεσαν οι τίτλοι τέλους στις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, πέρασαν τρεις μήνες γεμάτοι συγκινήσεις.
  • Δρίκος: «Συγχαρητήρια για την προσπάθεια»
    Από τη μια υπήρχε η στεναχώρια της ήττας και του αποκλεισμού, από την άλλη η ικανοποίηση για την προσπάθεια που έκαναν όλοι ανεξαιρέτως οι παίκτες.