1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-11-2017 14:58

Υποψήφιος για Φοίνικα ο Δρίκος

Τον αντικαταστάτη του Σάσα Στεφάνοβιτς ψάχνει ο Φοίνικας, ο οποίος θέλει να αποκτήσει έναν έμπειρο προπονητή με αρκετές γνώσεις από την κατηγορία.

Οι Συριανοί, παρά τη νίκη με 3-2 σετ επί της Παναχαϊκής, αποφάσισαν να τελειώσουν τη συνεργασία τους με τον Σάσα Στεφάνοβιτς.

Ο Σέρβος κόουτς πλήρωσε το μέτριο ξεκίνημα της ομάδας στη Volleyleague. Ο Φοίνικας στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές είχε δύο νίκες και δύο ήττες και με επτά βαθμούς βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Η εύρεση ενός προπονητή δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση, ειδικά για μια ομάδα η οποία έχει στόχους και τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι άνθρωποι του Φοίνικα γνωρίζουν πολύ καλά τι χρειάζεται η ομάδα, για αυτόν τον λόγο έχουν στρέψει το βλέμμα τους σε έμπειρους και καλούς προπονητές. Η υπόθεση του νέου τεχνικού αναμένεται να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Σέρβου, ένας παλιός γνώριμος της ομάδας, επίσης Σέρβος, ο Ντούσκο Νίκολιτς βρίσκεται στη λίστα της Διοίκησης, ωστόσο ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες  έδωσε αρνητική απάντηση στην ομάδα του ΠΑΟΚ, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα αυτή την στιγμή.

Το δεύτερο και επικρατέστερο όνομα στην θέση του μαέστρου της ομάδας μας, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται –εκτός απροόπτου- να είναι ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών κ. Σωτήρης Δρίκος.

Όπως και να έχει, οι εξελίξεις «τρέχουν» και αναμένονται να είναι ραγδαίες τις επόμενες μέρες μπορει και ώρες…

Πηγη: Cyclades24.gr

Σχετικά άρθρα

  • Δρίκος: Οι λόγοι που παραιτήθηκα από την ΑΕΚ πριν το ματς από τον Ηρακλή
    Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Σωτήρη Δρίκου από την ομάδα μετά από σύντομη συνεργασία ενάμιση μήνα και ο έμπειρος τεχνικός με αποκλειστικές δηλώσεις στο volleynews.gr έδωσε την δική του διάσταση για το διαζύγιο.
  • Δρίκος: «Να αποφύγουμε τις μεγαλοστομίες...»
    Oι πρώτες δηλώσεις του Σωτήρη Δρίκου, ως προπονητή της ΑΕΚ
  • Πέμπτο ραντεβού Φοίνικα και Ηρακλή Χαλκίδας
    Μετά την διοργάνωση του φάιναλ-4 Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς ο Φοίνικας Σύρου ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Ηρακλή Χαλκίδας με τον οποίο θα αναμετρηθούν για πέμπτη φορά την εφετινή σεζόν. Σε τέσσερις αναμετρήσεις ο Φοίνικας έχει ισάριθμες νίκες. (πλέι οφ 1-8, Α΄αγώνας, 4/4, 19.00, διαιτητές: Κουτσούλας, Νικολόπουλος).
  • Δρίκος: «Θέλουμε τέσσερα σετ!»

    Αποστολή στην Κοζάνη: Γιάννης Κελετσέκης, Νίκος Μπουσμπούκης

    Στην στήριξη του κόσμου της πόλης της Κοζάνης αλλά και στην σπουδαιότητα του αυριανού...τελικού αναφέρθηκε ο Σωτήρης Δρίκος στην συνέντευξη τύπου ενόψει του επαναληπτικού αγώνα μπαράζ με την Ισπανία.

  • Η Πολωνία, οι λεπτομέρειες και η τοξικότητα
    Από το βράδυ της 12ης Μαΐου, όταν και συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά οι παίκτες της Εθνικής Ανδρών στην Θεσσαλονίκη, μέχρι το βράδυ της 9ης Αυγούστου, όπου στην «Ντβόρανα Τάμπορ» του Μάριμπορ, έπεσαν οι τίτλοι τέλους στις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, πέρασαν τρεις μήνες γεμάτοι συγκινήσεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.