Εκτυπώστε τη σελίδα
21-08-2014 21:43

Και επίσημα στην Νάξο η Τοτσίδου !

Την επιστροφή της Σίας Τοτσίδου, πρώην άσσου της ΑΕΚ, με την οποία μάλιστα πραγματοποίησε και εξαιρετική σεζόν πέρυσι, ανακοίνωσε ο Πανναξιακός.
«Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. είναι στην ευχάριστη θέση να καλοσωρίσει και πάλι στις τάξεις του μία από τις καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες του βόλλεϋ, την Σία Τοτσίδου.

Η Ελληνίδα ακραία συμφώνησε να επιστρέψει στο νησί της Νάξου και να αγωνιστεί ατην ομάδα μας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Α.Ε.Κ.

Η Δραμινή αθλήτρια, θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στα χέρια του Zoran Kovacic, για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Challenge Cup».

2 σχόλια

  • Comment Link ΚΗΦΙΣΙΩΤΗΣ Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014 03:56 posted by ΚΗΦΙΣΙΩΤΗΣ

    Οι επιλογές της ήταν ή ΑΕΚ ή πουθενά,δέν υπήρχε καμία πιθανότητα ο ΗΡΑΚΛΗΣ νά συμφωνήσει μέ τούς........χθεσινούς τής ΝΑΞΟΥ μετά τόν τρόπο πού κινήθηκαν καί άλλη πρόταση δέν υπήρχε.Αυτά γιά να μήν φτιάχνουμε............μύθους.

  • Comment Link aekforever Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014 13:21 posted by aekforever

    Το τσαγακι με την Ιβανοβα ηταν ζεστο η κρυο;Αντε τυρογαλαδες και διακοπες τσαμπα εκανε και στην Αεκ πηγε τελικα.Νομιζατε οτι ο Ηρακλης θα σας την χαριζε,πουθεναδες σε ξαναζεσταμενα φαγητα πηγατε.Μπραβο ρε Ιζαμπελ εκανες την καλυτερη επιλογη,αυτοι σημερα ειναι αυριο δεν θα υπαρχουνε.