Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
15-07-2014 18:13

H Ψωμά συνεχίζει στο Μαρκόπουλο

Την επέκταση της συνεργασίας του με την Αλεξάνδρα Ψωμά ανακοίνωσε το Μαρκόπουλο. Η νεαρή ακραία μετακόμισε πέρσι στα Μεσόγαια και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, καθώς είναι ένα από τα πιο ταλαντούχα κορίτσια του ελληνικού βόλεϊ.  Η Ψωμά είναι γεννημένη το 1997 και ξεκίνησε την καριέρα της από την Βουλιαγμένη και τη Θέτιδα Βούλας. Το όνομά της έγινε γνωστό από τις επιτυχίες της Εθνικής κορασίδων.
Η ανακοίνωση

«Ο Α.Ο. Μαρκοπούλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με την αθλήτρια, Αλεξάνδρα Ψωμά για έναν ακόμη χρόνο. Ο σύλλογος εκτιμώντας την καταπληκτική της περσινή παρουσία, που συνοδεύτηκε με την ανάδειξη της σε καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη αθλήτρια της Α1 Γυναικών, προχώρησε σε αυτήν την ανανέωση»

4 σχόλια

  • Comment Link mikri Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014 21:07 posted by mikri

    Μεθενίτη,Γιανέλλου,Λιάγκη θα μείνουν;

  • Comment Link bebis Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014 09:48 posted by bebis

    Αυτούς θα τους πληρώσει η κοκκινοσκουφίτσα, που εμφανίζεται πάντα μόνο στις αρχές και αργά όταν έχει τελειώσει η σεζόν, μόλλις πάρει το χαρτζιλίκι από τα πεθερικά.

  • Comment Link ΠΑΡΑ-ΘΕΡΙΣΤΗΣ Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014 17:38 posted by ΠΑΡΑ-ΘΕΡΙΣΤΗΣ

    Η Ψωμά καί η Μεθενίτη απο ότι μού είπε κολλητός τού προέδρου έχουν εξωφληθεί, σε αυτούς που έφυγαν - Ορφανός,Βαρουδάκη,Γεωργιάδου - χρωστάνε πολλά καί σφυράνε αδιάφορα .

  • Comment Link bebis Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014 05:30 posted by bebis

    Μπράβο στην διοίκηση για την ανανέωση.
    Ελπίζω τώρα που πήραν τη δημοτική επιχορήγηση να τις δώσανε κανένα φράγκο.