1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-07-2014 18:13

H Ψωμά συνεχίζει στο Μαρκόπουλο

Την επέκταση της συνεργασίας του με την Αλεξάνδρα Ψωμά ανακοίνωσε το Μαρκόπουλο. Η νεαρή ακραία μετακόμισε πέρσι στα Μεσόγαια και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, καθώς είναι ένα από τα πιο ταλαντούχα κορίτσια του ελληνικού βόλεϊ.  Η Ψωμά είναι γεννημένη το 1997 και ξεκίνησε την καριέρα της από την Βουλιαγμένη και τη Θέτιδα Βούλας. Το όνομά της έγινε γνωστό από τις επιτυχίες της Εθνικής κορασίδων.
Η ανακοίνωση

«Ο Α.Ο. Μαρκοπούλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με την αθλήτρια, Αλεξάνδρα Ψωμά για έναν ακόμη χρόνο. Ο σύλλογος εκτιμώντας την καταπληκτική της περσινή παρουσία, που συνοδεύτηκε με την ανάδειξη της σε καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη αθλήτρια της Α1 Γυναικών, προχώρησε σε αυτήν την ανανέωση»

4 σχόλια

  • Comment Link mikri Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014 21:07 posted by mikri

    Μεθενίτη,Γιανέλλου,Λιάγκη θα μείνουν;

  • Comment Link bebis Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014 09:48 posted by bebis

    Αυτούς θα τους πληρώσει η κοκκινοσκουφίτσα, που εμφανίζεται πάντα μόνο στις αρχές και αργά όταν έχει τελειώσει η σεζόν, μόλλις πάρει το χαρτζιλίκι από τα πεθερικά.

  • Comment Link ΠΑΡΑ-ΘΕΡΙΣΤΗΣ Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014 17:38 posted by ΠΑΡΑ-ΘΕΡΙΣΤΗΣ

    Η Ψωμά καί η Μεθενίτη απο ότι μού είπε κολλητός τού προέδρου έχουν εξωφληθεί, σε αυτούς που έφυγαν - Ορφανός,Βαρουδάκη,Γεωργιάδου - χρωστάνε πολλά καί σφυράνε αδιάφορα .

  • Comment Link bebis Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014 05:30 posted by bebis

    Μπράβο στην διοίκηση για την ανανέωση.
    Ελπίζω τώρα που πήραν τη δημοτική επιχορήγηση να τις δώσανε κανένα φράγκο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.