Εκτυπώστε τη σελίδα
05-09-2018 20:30

Ο Γιορντάνοφ στα πράσινα μετά από το 2011

Πέρασαν επτά χρόνια από την τελευταία φορά που ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και σήμερα επέστρεψε και επίσημα στα παλιά του λημέρια και να ξεκινήσει προπονήσεις στα πράσινα. Ο Βούλγαρος διαγώνιος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση.

Ο έμπειρος διαγώνιος ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού τιμ του «τριφυλλιού». Το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες τον καλωσόρισαν και ο Βούλγαρος άσος μπήκε αμέσως στο προπονητικό πρόγραμμα.

O Γιορντάνοφ αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2010-11 οπότε οι πράσινοι πήραν την 3η θέση και στη συνέχεια μπήκαν σε μεγάλες διοικητικές, οικομικές και αγωνιστικές περιπέτειες. Η έλευση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη αποτέλεσε την εγγύηση για την επιστροφή του Γιορντάνοφ ο οποίος περίμενε και τα δεδουλεμένα του 2011 και μάλιστα λέγεται πως ο αθλητής προκειμένου να επιστρέψει στο τριφύλλι έβαλε πλάτη με διακονισμό στο 60% του κεφαλαίου, δηλαδή, περιπου 14.000 Ευρώ. Ο Γιορντάνοφ όλο καλοκαίρι έκανε προετοιμασία με την Εθνική Βουλγαρίας αλλά μία μικρή μυική σύσπαση τον έφερε πίσω και εκτός παγκοσμίου πρωταθλήματος.