Εκτυπώστε τη σελίδα
24-02-2020 23:52

Μανώλης Σκουλικάρης: «Το ντέρμπι κρίθηκε εύκολα για μας»

Πολύ άνετα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ (3-1), τα Πεύκα επικράτησαν για την 16η αγωνιστική του β΄ ομίλου της Α2 γυναικών, της Έλπίδας Αμπελοκήπων στο ντέρμπι κορυφής.

Οι νικήτριες αν και έχασαν με τραυματισμό από το πρώτο σετ την έμπειρη, Μαρία Κοτέογλου, κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο και να συνεχίσουν την εκπληκτική τους πορεία, φτάνοντας τις 16 σερί νίκες, τα 48-7 σετ και τους 47 βαθμούς ενώ ξέφυγαν 11 πόντους από την αντίπαλο τους, πέντε αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και πλέον η άνοδος στην Πρι Λιγκ ειναι πολύ κοντά.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την νέα επιτυχία της ομάδας, ο «σκηνοθέτης» της φετινής πορείας, Μανώλης Σκουλικάρης, σχολίασε για την εξέλιξη του ντέρμπι: « Αρχικά το παιχνίδι πήγαινε όπως το είχαμε σχεδιάσει τακτικά, αλλά ο απρόσμενος τραυματισμός της καλύτερης μας παίκτριας, της Μαρίας Κοτέογλου έφερε τα πάνω, κάτω.

Η αποχώρηση της μας αποσυντόνισε με αποτέλεσμα να χάσουμε το πρώτο σετ.Στη συνέχεια, όμως βρήκαμε το ρυθμό και τα πατήματα μας, και το παιχνίδι τελείωσε με μια εύκολη νίκη, όπως άλλωστε το είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού έδειξε ξεκάθαρα, ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.Αν και η πρώτη θέση έχει κριθεί κατά μεγάλο ποσοστό, εμείς θα αντιμετωπίσουμε και τα υπόλοιπα ματς που απομένουν με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση, όπως έχουμε κάνει ήδη από την αρχή της σεζόν.»

Σχετικά άρθρα