Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
20-08-2017 21:50

Πήρε Ξένο, κράτησε Αρτακιανό ο Μακεδονικός

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Στην απόκτηση του λίμπερο Αλφρέδο Ξένου από τον Αίαντα Ευόσμου προχώρησε ο Μακεδονικός που ανανέωσε και τη συνεργασία του με τον 18χρονο πασαδόρο Δημήτρη Αρτακιανό.
Η ανακοίνωση για τον Ξένο: Στην άμυνα της ομάδας μας ο Ξένος Αλφρέδο!

Η καλύτερη επίθεση είναι η σωστή άμυνα λένε πολλοί βολεϊμπολίστες και εμείς συμφωνούμε απόλυτα! Ένα από τα libero λοιπόν του αντρικού μας τμήματος θα είναι ο Αλφρέδο , ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Αία Ευόσμου τα τελευταία χρόνια. Είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστούμε μαζί του και του ευχόμαστε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με πολλές προσωπικές επιτυχίες.

Η ανακοίνωση για τον Αρτακιανό: Γεννημένος το 1999 και μόλις τελείωσε τις υποχρεώσεις του με τις πανελλαδικές εξετάσεις!

Χαρακτηριστικό του η αλάνθαστη τεχνική του και η μεγάλη όρεξη για σκληρή δουλειά και προπόνηση! Αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου και θα είναι μαζί μας για δεύτερη χρονιά για να αποκτήσει εμπειρίες στην Α2 αντρική κατηγορία , αλλά και να βοηθήσει την ομάδα. Θα συμμετάσχει επίσης στο εφηβικό τμήμα της Ακαδημίας μας μεταφέροντας τις εικόνες και τις εμπειρίες του μέσα στο γήπεδο.
Διαβάστηκε 628 φορές